Iris Law jedna je od najzapaženijih zvijezda u Cannesu, nitko ne prestaje pričati o njezinom novom imidžu i provokativnim kombinacijama u kojima okolo šeće.

Galerija


Nakon što je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu šokirala drastičnom promjenom imidža zbog koje ju nitko nije prepoznato, Iris Law sada pažnju privlači neobičnim i provokativnim izdanjima dok šeće francuskom rivijerom.

Vezani članci Iris Law Kći poznatog preljubnika malo je toga sakrila u haljini sa zanimljivim izrezima, samo se rijetki nisu okrenuli za njom! Sienna Miller i Jude Law Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka

Paparazzi su mladu kćer popularnog glumca Judea Lawa tako uhvatili pri izlasku iz hotela Martinez, kada je na sebi imala široke hlače neobičnog kroja i minijaturni grudnjak ružičaste boje u čemu je djelovala poprilično opušteno.

20-godišnja Iris našla se prije nekoliko dana na naslovnicama medija nakon što je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu obojila u platinasto plavu i ošišala je na dužinu od tek nekoliko centimetara i bila je definitivno jedna od glavnih zvijezda koje su se našle u Cannesu.

Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa i Rudyja od kojih se obojica se bave glumom.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller, s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom svoje djece Daisy Wright. Jude je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku dobio kćer Sophiju s konobaricom Samanthom Burke, u kratkoj vezi s Catherine Harding ima kćer Adu, a u rujnu prošle godine dobio je šesto dijete s Philipom Coan.

A Iris koja je aktivno bavi manekenstvom u jednom od intervjua je otkrila kakav je osjećaj biti dijete poznatih roditelja.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece i često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te dodala kako su joj roditelji oduvijek bili obični i ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

Mlada influencerica izgubila život u teškoj nesreći, njezina posljednja objava na Instagramu ledi krv u žilama

Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg Zvonimira Bobana, već na prvi pogled jasno je i čime