Irini Shayk dosta je nagađanja o pravom odnosu između njezina zaručnika Bradleyja Coopera i Lady Gage.

Galerija


Glavna tema razgovora i medija nakon dodjele Oscara u nedjelju nisu dobitnici, već kemija između Lady Gage i Bradleyja Coopera koja je bila očigledna tijekom njihova nastupa dok su izvodili pjesmu ''Shallow'' iz filma ''Zvijezda je rođena'', u kojem su oboje glumili.

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Ultrakratka haljinica najslavnije ostavljene ljepotice zamalo je otkrila puno više od planiranog Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

Sve je to iz publike pratila i Bradleyjeva zaručnica Irina Shayk, a The Sun sada piše da je ruska ljepotica još i prije nedjelje prestala pratiti pjevačicu na društvenim mrežama iako je na dodjeli davala sve od sebe kako bi djelovala prijateljski nastrojeno.

Dan nakon dodjele fotografi su Irinu i Bradleya snimili mrzovoljnih lica dok su se vozili u automobilu, ali to je i razumljivo s obzirom na sve napise u medijima koji nagađaju postoji li između glumca i Gage nešto više osim prijateljstva i poslovne suradnje.

''Priče o tome da je Irini pomalo zlo od Gage djelomično su istinite, ali ne jer ona nju ne voli ili jer je ljubomorna na nju, već joj je dosadila ta priča o bliskom odnosu s Bradleyjem koji ima. Jedva čeka da prestanu ta govorkanja, a zapravo joj je zbilja drago jer je film 'Zvijezda je rođena' postigao toliki uspjeh i stvarno je htjela ići na Oscare'', govori izvor.

Kako će se ova priča dalje odvijati, tek ćemo vidjeti.

Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Trenutak koji baš nije za pamćenje: Dok je Bradley grlio zaručnicu Irinu, Gaga nije djelovala nimalo oduševljeno