Baš su poseban par!

Redala je ljubavne brodolome, a onda je sreću pronašla sa 17 godina mlađim mužem koji ju drži kao kap vode na dlanu

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz zablistali su na modnoj reviji u Veneciji gdje su bili među glavnim zvijezdama.

Njemačka manekenka Heidi Klum bila je jedna od glavnih zvijezda modne revije Dolce & Gabbana u Veneciji, gdje je oduzimala dah svojom pojavom, a gdje se pojavila u pratnji svog 17 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

48-godišnja Heidi zablistala je u svjetlucavoj haljini s prozirnim detaljima i velikim prorezom, čime je osigurala da svi pogledi budu upereni samo u nju. Ona i Tom pažnju su plijenili čim su sišli s broda koji ih je dovezao na događanje i kročili na crveni tepih.

Slavna manekenka i glazbenik vjenčali su se 2019. godine, dva mjeseca nakon što su se zaručili i prije toga dvije godine bili u vezi, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, oni se i dalje vole kao i prvog dana.

Heidi inače iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine, nakon čega je započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene