Napravile show

Uraganke rastužile fanove nedavnom objavom, a onda stale na pozornicu kao da se ništa ne događa!

Hurricane Hurricane Antonio Ahel/ATAImages 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hurricane Hurricane Hurricane +0 Hurricane Galerija

Mediji su masovno pisali o razdvajanju ovih prezgodnih djevojaka grupe "Hurricane", a prije nego što svaka krene svojim putem, održale su zajednički koncert.

Regijom se proširila vijest kako se grupa "Hurricane" koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, raspala, a obožavatelji su nakon ove vijesti bili veoma razočarani i tužni.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 4 užario atmosferu! Ovo je Talijan koji je navodno zapeo za oko jednoj od djevojaka iz Hurricanea, a njegov vatreni nastup pravi je hit!

No, prije nego što na jesen svaka krene svojim putem održale su zajedno koncert na splavovima u Beogradu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Djevojke su nastupile u vrlo različitim i otkačenim kombinacijama, ali jedno im je bilo isto - popularne platforme u boji.

Sigurni smo i kako su i fanovi uraganki bili presretni kad su ih opet vidjeli skupa. Također, na društvenim mrežama prije tri dana objavile su i izlazak nove pjesme pod nazivom "Gospodine".

Evo što su djevojke objavile o svom rastanku. 

''Hurricane'' grupi u sastavu koji znamo dolazi kraj. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopće i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obaviješteni, a koja može biti održana do rujna. Bila je izuzetno velika čast surađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dano od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu suradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspješno surađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale skoro ništa slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari i jednostavno nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude popraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe ''Hurricane'' u ovoj postavci. Moramo dnapomenuti i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažiraju tokom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati sa publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina. Obavještavamo vas također da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do rujna, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vreme, kao i do sad. Također bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe ''Hurricane''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene