Skye McCole Bartusiak preminula je u 22. godini života u snu u stanu koji se nalazi iza kuće njezinih roditelja, a njezina je majka tvrdila da je živjela zdravo i nije pila niti se drogirala.

Galerija


Skye McCole Bartusiak prvu ulogu je odigrala sa šest godina u horor mini seriji "Oluja stoljeća", a preminula je kao 21-godišnjakinja. 

Vezani članci Catherine Zeta-Jones - 3 Njezino rastezanje u badiću rijetko koga je ostavilo ravnodušnim, u 52. godini odala tajnu zavidne figure: "Ti si inspiracija!" Cameron Douglas - 4 Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice

Skye je rođena 28. rujna 1992. u Houstonu, gdje je živjela do svoje smrti. Od malih nogu bavila se glumom, a debitirala je na televiziji utjelovivši lik Pippe Hatcher u popularnoj seriji "Oluja stoljeća", u kojoj je bila u tri epizode. 

Već godinu dana kasnije, 2000. je tumačila najmlađe dijete farmera kojeg je tumačio Mel Gibson u kultnoj povijesnoj drami "Patriot". Nastavila je nizati uspjehe i pojavila se u mini seriji "Blonde" kao mlada Marilyn Monroe. U istoj godini, 2001. odigrala je ulogu kćeri psihijatra kojeg je glumio Michael Douglas u kriminalističkom filmu "Ne reci ni riječ", a i pokojna Brittany Murphy bila je u njemu. 

Jednog od glavnih protagonista tumačila je i u popularnom hororu "Tihi vrisak" iz 2005. Dok je od djetinjstva igrala uloge u hit-serijama i filmovima, kasnije baš nije imala nekih uspjeha i jedna od zadnjih uloga joj je u trileru "Sick Boy", koji je dobio loše ocjene gledatelja. 

Skye je preminula 19. srpnja 2014., a njezino tijelo u krevetu u stanu, koji se nalazio iza kuće njezinih roditelja u Houstonu, pronašao je glumičin dečko. Dozvao joj je majku, koja kako je kasnije rekla za CNN da je odmah počela postupak oživljavanja. Uskoro je došla hitna pomoć i oni su nastavili oživljavanje i trajalo je 45 minuta, no nije joj bilo spasa. 

Skyeina majka ispričala je da joj je kći bila zdrava i nije pila niti se drogirala, no da je netom prije smrti počela imati epileptičke napadaje. Šest dana od smrti je pokopana, a njezin je brat u emotivnom obraćanju poručio: "Ako želite znati što je usrećivalo Skye, otiđite van i zasadite drvo."

Kasnije je u javnost izašla informacija da je glumica preminula u snu zbog slučajnog predoziranja, odnosno jer je miješala tablete za bolove i za opuštanje mišića. 

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

Bio je jedna od najperspektivnijih dječjih zvijezda, obećavao je puno, no sustigla ga je tužna sudbina