uloga života

Osvojila je svijet kao vrckava plavuša, a evo kako danas izgleda glumica koja je umalo odabrala drugu karijeru

Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Lisa Kudrow "prijateljica" je o kojoj se najmanje pisalo u svjetskim tabloidima, a otkrila je i kako nikada nije pogledala "Prijatelje". Slavna plavuša danas slavi 57. rođendan.

Američka glumica, pjevačica i producentica Lisa Kudrow proslavila se prije više od 20 godina ulogom Phoebe Buffay u hit-sitcomu "Prijatelji", a danas ova slavna plavuša slavi 57. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Odrasla je u Los Angelesu u obitelji bjeloruskih korijena, a odmalena se zanimala medicinu, kako joj je otac bio fizijatar. Završila je biologiju te je s ocem radila osam godina prije nego što je započela glumačku karijeru. Imala je brojne manje uloge, a glumila je u serijama "Kafić Uzdravlje" i "Frazier" prije nego što je otišla na audiciju za Phoebe Buffay. Bila je prva "prijateljica" koja je dobila nagradu Emmy, a prema podacima Guinnessove knjige rekorda, skupa s kolegicama Jennifer Aniston i Courteney Cox postala je jedna od najplaćenijih glumica svih vremena kada se radi o TV serijama.

U svibnju 1995. godine Lisa se udala za francuskog marketingaša Michela Sterna. Sina Juliana Murrayja Sterna dobili su u svibnju 1998. godine. U četvrtoj sezoni "Prijatelja", u kojoj je Phoebe trudna s trojkama svog brata Lisa je zaista bila trudna.

Trenutačno se pripremaju nove dugoočekivane, nove epizode popularnih "Prijatelja", a Lisa često na društvenim mrežama ističe prijateljstvo s kolegicama Aniston i Cox. Često je javno pričala da ne gleda "Prijatelje", a nada se kako će se svi glumci naći te zajedno pogledati sve sezone serije koja ih je svjetski proslavila. Iako seriju ne gleda, otkrila je koja joj je najdraža scena iz serije. Radi se o situaciji u kojoj Phoebe vidi Chandlera i Monicu gole te počne vrištati "Moje oči, moje oči!".

Za razliku od Kudrow, Jennifer Aniston priznaje kako obožava gledati tu seriju. Kao i ostatak glumačke postave, gledanje te serije podsjeća je na najbolje razbolje njezina života.

Lisa Kudrow danas živi u vili na Beverly Hillsu, u kojoj je provela i karantenu. Na društvenim mrežama je pokazala kako je uredila kuću, a za razliku od Courteney Cox i Jennifer Aniston, tijekom godina je njezin privatni život najviše ostao daleko od očiju javnosti.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene