Rob Stewart nadao se profesionalnoj sportskoj karijeri, no bio je prisiljen odustati od toga nakon teške ozljede i gubitka bubrega, a ostao je i bez školarina za fakultet.

Galerija


Rob Stewart najpoznatiji je po ulozi Nicka Slaughtera u akcijskoj seriji "Tropska vrućina", a vodi miran obiteljski život o kojem se malo zna. 

Glumac, koji 23. srpnja slavi 60. rođendan, odrastao je u četvrti Bramalea u kanadskom gradu Bramptonu. Tijekom djetinjstva je uživao u igranju hokeja i sanjao je da će se time baviti profesionalno. No u dobi od 17 godina doživio je tešku ozljedu zbog koje je izgubio bubreg i bio je prisiljen odbiti brojne fakultetske školarine koje su mu nuđene zbog sporta. 

Rob se na kraju odlučio za studij na Sveučilištu Waterloo, na kojem je diplomirao latinski i engleski jezik. Kako bi si mogao priuštiti školovanje, pjevao je i svirao gitaru u lokalnim restoranima. Tijekom ljeta je izvodio akrobacije u kanadskom zabavnom parku Wonderland. 

Stewart se tijekom glumačke karijere pojavio u brojnim televizijskim ulogama, a jedna od najupečatljivijih bila je u "Tropskoj vrućini". Utjelovio je Nicka Slaughtera, bivšeg agenta DEA-e koji se nakon što dobije otkaz preseli na Floridu. Tamo pokreće privatnu detektivsku agenciju, a uskoro upoznaje lokalnu putnu agenticu Sylvie Gerard, koja mu se pridružuje u novoj poslovnoj avanturi. 

Rob je glumio u hit-seriji "Nikita" dvije sezone i tumačio lik Roana. Usto se pojavio i u šest epizoda serije "Ljepotica i zvijer" kao Chandler. 

Stewart je u braku sa snimateljicom Celianom Stewart, koju je upoznao na setu serije "Tropska vrućina" u Meksiku. Imaju jednog sina kojeg su dobili 1996., a žive u Los Angelesu.

Kraljica skandala ne miče se s plaže, za novo vruće izdanje odabrala je zanimljiv bikini koji još nije pokazala

Zaboravila majicu? Iznenadila je prolaznike golišavom šetnjom, grudi je pokrivala torbom da spasi situaciju