zanimljiv put do vrha

Zvijezda danas zaboravljene akcijske serije slavi 60. rođendan, pogledajte koliko se promijenio od dana najveće slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rob Stewart nadao se profesionalnoj sportskoj karijeri, no bio je prisiljen odustati od toga nakon teške ozljede i gubitka bubrega, a ostao je i bez školarina za fakultet.

Rob Stewart najpoznatiji je po ulozi Nicka Slaughtera u akcijskoj seriji "Tropska vrućina", a vodi miran obiteljski život o kojem se malo zna. 

Glumac, koji 23. srpnja slavi 60. rođendan, odrastao je u četvrti Bramalea u kanadskom gradu Bramptonu. Tijekom djetinjstva je uživao u igranju hokeja i sanjao je da će se time baviti profesionalno. No u dobi od 17 godina doživio je tešku ozljedu zbog koje je izgubio bubreg i bio je prisiljen odbiti brojne fakultetske školarine koje su mu nuđene zbog sporta. 

Rob se na kraju odlučio za studij na Sveučilištu Waterloo, na kojem je diplomirao latinski i engleski jezik. Kako bi si mogao priuštiti školovanje, pjevao je i svirao gitaru u lokalnim restoranima. Tijekom ljeta je izvodio akrobacije u kanadskom zabavnom parku Wonderland. 

Stewart se tijekom glumačke karijere pojavio u brojnim televizijskim ulogama, a jedna od najupečatljivijih bila je u "Tropskoj vrućini". Utjelovio je Nicka Slaughtera, bivšeg agenta DEA-e koji se nakon što dobije otkaz preseli na Floridu. Tamo pokreće privatnu detektivsku agenciju, a uskoro upoznaje lokalnu putnu agenticu Sylvie Gerard, koja mu se pridružuje u novoj poslovnoj avanturi. 

Rob je glumio u hit-seriji "Nikita" dvije sezone i tumačio lik Roana. Usto se pojavio i u šest epizoda serije "Ljepotica i zvijer" kao Chandler. 

Stewart je u braku sa snimateljicom Celianom Stewart, koju je upoznao na setu serije "Tropska vrućina" u Meksiku. Imaju jednog sina kojeg su dobili 1996., a žive u Los Angelesu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica skandala ne miče se s plaže, za novo vruće izdanje odabrala je zanimljiv bikini koji još nije pokazala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene