šokantni detalji

Kao dijete je saznao da mu je otac plaćeni ubojica, a svoju suprugu je varao s nizom žena i vodio razuzdan život

Woody Harrelson (Foto: Twitter) Woody Harrelson (Foto: Twitter) Platforma X 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson (Foto: Twitter) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) +0 Woody Harrelson (Foto: Profimedia) Galerija

Woody Harrelson je odrastao u siromaštvu jer se za njega i dvojicu braće brinula samo majka dok je njegov otac završio u zatvoru zbog ubojstava.

Woody Harrelson proslavio se 1985. kao pomoćnik barmena u hit-seriji "Kafić uzdravlje", a ima zanimljivu obiteljsku povijest iza sebe. 

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson je li moguće?! Holivudski miljenici nakon 53 godine otkrili da su možda braća, a prošlo ljeto uživali su na odmoru u Hrvatskoj!

Glumac, koji 23. srpnja slavi 60. rođendan, rođen je u Teksasu te ima braću Jordana i Bretta koji se bavi istim poslom kao i on. Woody je odrastao u siromaštvu jer je njega i braću uzdržavala njegova majka Diane s plaćom tajnice. 

Njegov otac je Charles Voyde Harrelson u rijetkim je trenucima bio prisutan u njegovom životu, a 1974. je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu. Naime, Charles je radio kao plaćeni ubojica i zarađivao je ogromne iznose za to. 

"Imao sam 11 ili 12 godina kad sam čuo očevo ime na radiju. Bio je to izvještaj sa suđenja. Sjećam se da sam pomislio: ‘Ne može biti da postoje dva Charlesa V. Harrelsona’. Sinulo mi je, pa to je moj otac. Bio sam u šoku", otkrio je jednom Woody. 

Njegov otac je čak bio osumnjičen i za umiješanost u ubojstvo američkog predsjednika Johna F. Kennedyja na kojeg je izvršen atentat 22. studenog 1963. 

Glumčevi roditelji su se zbog šokantnog života njegova oca razveli kada je on imao sedam godina. Woody je svojedobno priznao da je posjetio tatu u zatvoru, iako između njih nije postojao nikakav odnos. 

"Rođeni smo na isti dan. A postoji poslovica u Japanu da ako dijeliš rođendan s ocem, nisi samo poput njega nego si zapravo reinkarnacija oca. Uvijek mi je bilo čudno koliko zapravo sličimo i koliko stvari radimo na isti način", istaknuo je svojedobno Harrelson. 

Glumac je želio pomoći svom ocu i prije nego što je on preminuo 2007., potrošio je milijune dolara da bi omogućio novo suđenje. No nije uspio u tome i njegov otac je umro tijekom služenja zatvorske kazne od zastoja srca. 

Woody je zbog svojih izjava o pušenju marihuane i drugih aktivnosti u javnosti ostavio dojam osobe koja vodi razuzdan i zabavan život, ali zapravo je stvarnost drukčija. 

Harrelson je sa suprugom, poduzetnicom Laurom Louie (55), kojom se oženio 2008., stvorio dom na Havajima. Supružnici imaju kćeri Zoe (24), Deni (28) i Makani (15), a upoznali su se još osamdesetih godina. 

Naime, Laura je bila osobna asistentica Woodyju koji se u nju zaljubio 1986. nakon samo jednogodišnjeg braka s Nancy Simon, kćeri glumca Neila Simona. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woody Harrelson (@woodyharrelson)

Harrelson i Nancy su brzo, odnosno već dan nakon vjenčanja u Meksiku shvatili da su učinili grešku i htjeli su pokrenuti razvod kako bi što prije okončali sve. No ured zadužen za rastave nije radio pa su ostali u braku 10 mjeseci. 

Nije bilo sve tako bajno ni u njegovom odnosu s Laurom. Naime, Woody je stalno tulumario s drugim ženama, iako ga je ona čekala kod kuće s njihovom kćeri Deni. Svojedobno je priznao da ga je opčinila slava i da se ponašao glupo. 

Zbog svojih razuzdanih zabava je imao i dvije kuće. Glumac je u jednoj živio s Laurom i kćeri, a u drugoj imao tulume na koje su dolazile holivudske starlete i striptizete. 

Woody je često varao sadašnju suprugu i imao je i aferu sa starijom kolegicom Glenn Close. Upoznali su se dok su ona, Woody i Laura Dern igrali skupa dramu "Brooklyn Laundry" u malenom kazalištu u Los Angelesu. Prekinuli su 1991. nakon nekoliko mjeseci veze i ostali su dobri prijatelji. 

U razdoblju u kojem su bili zajedno njihov odnos se svodio na mnogo seksa i uživanje u opijatima. Glumac je odlučio prekinuti s Glenn jer je htio mirniji život. Među njegovim je ljubavnicima bila i Brooke Shields koju je proslavio film "Plava laguna". 

Sve to nije otjeralo Lauru koja je čuvala njihove kćeri dok je on tulumario i varao ju s drugim ženama. "Mislim da nisam muškarac koji zaslužuje davati savjete. Napravio sam puno pogrešaka, tako da mislim da sam im bio sjajan primjer što da ne rade u životu. Nadam se da će biti pametnije od mene", istaknuo je svojedobno Harrelson koji se oženio Laurom 2008. nakon 22 godine veze. 

Inače, Woody je vegan i s 24 godine je shvatio da zbog problema s kožom lica mora promijeniti prehranu. Prvo se odrekao mliječnih proizvoda, a onda je prešao samo na sirove namirnice i odrekao se mesa jer se nije dobro osjećao dok ga je jeo. 

Glumac je svojedobno otvorio Svjetsko prvenstvo u šahu i privukao veliku pozornost. Naime, dok je htio povući potez, srušio je kralja što je mnoge nasmijalo. 

Harrelson je poznat i kao aktivist za legalizaciju marihuane za koju često ističe da ju konzumira. Jednom je rekao da je morao zapaliti joint da bi izdržao večeru s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. 

Glumca mnogi pamte i po filmovima "Wildcats", "Doc Hollywood", "Veliki hakleri" te hitovima "Rođeni ubojice", "Narod protiv Larryja Flynta" i "Tri plakata izvan grada", a tri puta je bio nominiran za nagradu Oscar. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene