Objavljena je lista najtraženijih pojmova na Googleu, među najpopularnijim su pojmovima serije i reality showovi Nove TV.

Galerija


Na temelju pretraživanja u Hrvatskoj tijekom 2019. godine, Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstven uvid u najpopularnije trendove.

Vezani članci Kijev u dimu Kijev još uvijek osjeća posljedice požara u Černobilu: Nad gradom se nadvio gusti dim s jakim mirisom paljevine Požar u Černobilu Požar u Černobilu gasi 400 vatrogasaca, snimke iz zraka otkrivaju: Vatra se približila nuklearnoj elektrani

Kad se radi o filmu na TV-u, najveći broj pretraživanja zabilježio je film ''Avengers: Endgame'', koji je oborio sve rekorde gledanosti i zarade, dok je vrhunska glumačka postava u domaćoj seriji ''Na granici" po količini pretraživanja u Hrvatskoj prestigla planetarno popularnu seriju ''Černobil''. 

Među najtraženijim pojmovima također je i ''Drugo ime ljubavi'', još jedna publici omiljena serije s Nove TV, kao i turska uspješnica ''Fazilet i njezine kćeri'', koja se donedavno prikazivala na Novoj.

Veliki hit na Googleu bila je i serija ''Good Doctor'', a kad su reality showovi u pitanju, među najčešće traženim pojmovima su ''Supertalent'', čija sedma sezona još traje, ali i ''Ples sa zvijezdama'', koji je publiku zabavljao prije ljeta.

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska