Glumac Dylan McDermott riješio je slučaj smrti svoje majke Diane koju je ubio njen dečko John Sponza kada je njemu bilo samo pet godina.

Galerija


Glumac Dylan McDermott (59) proslavio se ulogama u kriminalističkim serijama poput "Pravda za sve" i "Stalker" u kojima je uvijek bio na strani zakona.

A za pravdu se uspio izboriti i u stvarnom životu kada je razotkrio ubojicu svoje majke.

Naime, kada mu je bilo samo pet godina, njegova mama Diana preminula je u misterioznim okolnostima.

Njen tadašnji dečko, John Sponza, tvrdio je kako se ona slučajno upucala dok je čistila pištolj, kao jedini svjedok njene smrti jer je Dylana za to vrijeme zaključao izvan kuće pa je on samo mogao čuti fatalni pucanj.

Nakon više od četiri desetljeća, glumac je uspio nagovoriti policiju da se ponovno otvori istraga o smrti njegove majke koja je 1966. godine proglašena nesrećom. Nije im trebalo dugo vremena kako bi prikupili dovoljno čvrstih dokaza da je zločin počinio Sponza, koji je bio povezivan i s organiziranim kriminalom.

No Sponza nije mogao odslužiti kaznu, jer je ubijen je 1972. godine i njegovo je tijelo pronađeno u prtljažniku automobila, ali je zato Dylan dobio svoj dugo priželjkivani završetak.

"Došao sam do trenutka u svojem životu kada napokon mogu početi sve to procesuirati", komentirao je glumac nakon rješavana slučaja 2012. godine.

Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!

Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca