Cijeli život pred kamerama

Proslavio se još kao Rossov sin, a evo kako danas živi ovaj nekad preslatki klinac i s kim je u vezi

Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia) Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) +0 Cole Sprouse i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Galerija

Cole Sprouse od rane dobi je pred kamerama, kao i njegov brat blizanac Dylan, a najviše prašine u posljednje vrijeme digla je njegova veza s kolegicom iz serije.

Američki glumac Cole Sprouse od prvih godina života glumi u filmovima i serijama. Danas je najpopularniji po svojoj ulozi Jugheada Jonesa u seriji "Riverdale", no priča počinje dosta godina ranije.

Pogledaj i ovo Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Veliki teret Znamo ga kao preslatkog dječaka iz najvećih hitova, a sada je progovorio o tajni koju je dugo krio od svih, ni sad mu nije svejedno!

Cole je rođen u Italiji, 15 minuta nakon svog starijeg brata blizanca Dylana. Ime je dobio po jazz-legendi Natu Kingu Coleu, a četiri mjeseca nakon rođenja s obitelji se preselio u kalifornijski Long Beach. Na nagovor njegove bake, roditelji su njega i Dylana vodili na audicije za brojne uloge već kada su imali osam mjeseci. S obzirom na činjenicu da postoji određeno vrijeme koliko dijete dnevno smije provesti na poslu, olakotna okolnost bila je što su on i brat mogli glumiti istu ulogu. Pojavili su se u brojnim serijama, a jedna od najupečatljivijih uloga bila je ona Rossova sina Bena u seriji "Prijatelji". To je ujedno i jedna od prvih uloga kada nije cijelo vrijeme glumio sa svojim bratom.

Dylan i Cole radili su na brojnim zajedničkim projektima, a kada su bili stariji, krenuli su svatko svojim putem što se karijere tiče. U veljači 2016. godine Cole je dobio ulogu Jugheada Jonesa u teen drami "Riverdale", gdje je upoznao glumicu Lili Reinhart, koja mu je ubrzo postala i djevojka. U seriji također glume par, a obožavatelji "Riverdalea" bili su opsjednuti njima.

Isprva nisu htjeli potvrditi ni negirati svoju vezu, već su sve držali u tajnosti. Tek 2017. kada su zajedno bili na festivalu Coachella razotkrili su se putem društvenih mreža. Sprouse je u intervjuima često pričao da mu ne smeta što se toliko mora ljubiti s kolegicom na setu serije, no isticao je kako nikada neće potvrditi ni negirati da je s njom u vezi. Sama glumica u isto je vrijeme tvrdila da nije sprema s cijelim svijetom podijeliti detalje svoje veze. Paparazzi su ih često lovili, pa tako postoje fotografije njihova odmora na Havajima u siječnju 2018. godine, kao i poljubaca na ulicama Pariza.

Na Met Galu su 2018. također stigli zajedno, što je i prvo njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako su postali par. Često su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, no nikada previše detaljan nisu iznosili u javnost. Par je prekinuo u ljeto prošle godine, no nastavili su se ponašati u javnosti kao da se nije ništa dogodilo. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije počelo se nagađati da su ponovno zajedno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene