Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca uživaju u ljubavi bez obzira na razlike u godinama, a on se svojom srećom ne prestaje hvaliti na Instagramu gdje ga prati gotovo 20 milijuna ljudi.

Galerija


Kontroverzni talijanski milijunaš Gianluca Vacchi godinama se već nalazi u središtu zbog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama, no najveću je pažnju ipak privukao ljubavnom vezom s tridesetak godina mlađom Sharon Fonseca s kojom je lani dobio i dijete.

Vezani članci Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca - 5 Čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom i tvrdi da ima energiju dječaka, što je bome i dokazao u objavljenom videu Sharon Fonseca Mlađahna djevojka 52-godišnjeg talijanskog milijardera ponosno pokazala trudnički trbuh i poslala važnu poruku

53-godišnji Gianluca tako je nedavno priznao kako se želi vjenčati s 25-godišnjom Sharon s kojom dijeli kćer Blu Jeruzaleme, a koje ne prestaje obasipati pažnjom i nježnošću što redovito dijeli i sa svojih 19,8 milijuna obožavatelja na Instagramu.

U nedavnom intervjuu za magazin Hello! izjavio je kako bi volio da mu kćer odrasta u tradicionalnom obiteljskom okruženju, a Sharon je uz to dodala kako jedva čeka da prošire obitelj, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama. 

"Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Sharon, volio bih da mi kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da oženio bih se, prrije svih sa Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati ju želi li se odmah udati za mene. A s druge strane volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja", izjavio je slavi Talijan.

Par koji planira živjeti na relaciji Italija - Miami, uskoro bi mogao poraditi i na potomstvu jer mlada Sharon želi čim prije i drugo dijete.

"Da, jer živim svoj san. Uživam u svakoj sekundi da bih sve ponovila još tisuću puta", priznala je.

Sharon i Gianluca upoznali su se prije tri godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Ginaluca je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!

Vedran Ćorluka objavio novu fotografiju pa rastopio srca obožavatelja, vidi se da mu nije baš lako

Otkriveno kako su izgledali posljednji trenuci života princa Philipa i tko je bio uz njega, ali i da mu je ispunjena najveća želja