Georginina starija sestra Ivana Rodriguez česti je gost u njezinom domu koju dijeli s Cristianom Ronaldom, a sestre su jako bliske.

Galerija


Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz svog života s nogometnom zvijezdom i njihovom djecom, a obožavatelje samo ponekad iznenadi i nekim drugim objavama. I dok je pažnja gotovo uvijek na njezinoj bujnoj pojavi, Georgina otkrije nekad i detalje koji su javnosti manje poznati.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina odradila seksi snimanje, jedino što prekriva njezino golo tijelo na fotki je torbica Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom

Tako je nedavno podsjetila sve da ima stariju sestru, Ivanu, koja se pak češće prisjeti svoje Georgine na društvenim mrežama, nego obrnuto. Lijepe sestre jako su bliske i često se druže, a obje su odrasle s majkom.

Iako obje kažu da su Španjolke, dio djetinjstva su pak provele u argentinskom Buenos Airesu s majkom i ocem Jorgeom Rodriguezom. Njihov otac optužen je zbog preprodaje droga te je posljednjih nekoliko godina u zatvoru, a majka je skupa s curicama otišla u Španjolsku, gdje ih je i odgojila. Odrasle su u Jaci, na sjeveru Španjolske, no rijetko koji detalj iz tog vremena je poznat javnosti.

Georgina je radila kao konobarica, nakon čega je otputovala u Britsol gdje je živjela neko vrijeme. Kada se preselila u Madrid radila je nekoliko dana u trgovini brenda Gucci, gdje je upoznala svog zaručnika, a ostalo je povijest. Mnogi kažu kako je Georgina najveća sretnica na svijetu jer je zarobila Cristianovo srce, a malo se zna o njezinoj sestri Ivani Rodriguez.

Ivana naime živi u španjolskom Gijonu sa svojim dečkom Carlosom Garcijom. Samozatajna Ivana na Instagramu objavljuje detalje iz svog, ali i sestrinog života te ne čudi da su mnogi brzo zaključili koliko su sestre bliske. Osim s Georginom, Ivana je bliska i sa svojim nećacima te se često hvali o njima u objavama. Česti je gost u kući Georgine i Ronalda, a prati i sestru na utakmice kad god joj se za to pruži prilika.

Poput sestre, i Ivana voli dizajnerske krpice te ima istančan stil. Iako nisu fizički toliko nalik jedna drugoj, Ivana i Georgina pravi su primjer podrške između sestara ako ćemo gledati njihove profile na društvenim mrežama.

Pogrešan odabir tajica 51-godišnje ljepotice, kroz prozirni materijal naziralo se više nego što je trebalo