Više vole miran život

Odrekli su se slave i blještavila, a evo kojim se poslovima bave nakon što su napustili svjetla pozornice

Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Galerija

Geena Davis, Hayden Christensen i Freddie Prinze Jr. samo su neki od glumaca koji su otišli iz Hollywooda zbog svojih razloga, a danas se bave poslovima kao i svi "normalni" ljudi.

Ne žele svi biti slavni nakon što se probiju u svijetu filma ili glazbe, a nekim zvijezdama to je zaista problem. Miran život nekima je pak draži od svjetala reflektora. Donosimo priče nekoliko zvijezda koje su crvene tepihe zamijenile za "regularne" poslove.

Pogledaj i ovo showbuzz Napustili Hollywood Stekli svjetsku slavu, a onda jednostavno nestali!

Glumica Geena Davis glumu je ostavila sa strane kako bi se pozabavila prisutnošću žena u medijima. Osnovala je vlastiti institut koji se bavi pitanjima spola u medijima, no ipak se glume nije potpuno odrekla. Glavni joj je fokus u životu aktivizam, a ispred kamera je otišla 2014. godine kada se pojavila u "Uvodu u anatomiju" te 2016. kada je glumila u "Egzorcistu".

Kevin Jonas potpuno je promijenio put svoje karijere nakon što se raspao njegov bend The Jonas Brothers. Odlučio se baciti u marketinške vode, a postao je i suosnivač male tvrtke koja se bavi aplikacijama za dijeljenje videa.

Nikki Blonsky pojavila se u filmu "Hairspray" i seriji "Huge", nakon čega je otišla iz Hollywooda kako bi radila u trgovini s cipelama u New Yorku. Zatim se odlučila na karijeru kozmetičarke te se zaposlila u frizerskom salonu, no imala je još nekoliko izleta pred kamere. U seriji "Smash" glumila je 2013. godine, a 2017. se pojavila i u filmu "Dog Years".

Gene Hackman imao je vrlo uspješnu glumačku karijeru te je osvojio nekoliko nagrada za svoj rad. Objavio je 2004. godine da se povlači iz svijeta glume, no to ga nije spriječilo da pronađe novu zanimaciju. Postao je pisac te je skupa s arheologom Danielom Lehihanom napisao tri povijesna romana.

Vanilla Ice 1990. godine osvojio je svjetske top-liste pjesmom "Ice Ice Baby", no ubrzo nakon toga povukao se zbog privatnih problema. Gotovo 20 godina kasnije bio je zvijezda reality showa "The Vanilla Ice Project" u kojem je renovirao domove, a potpuno se posvetio nekretninama. Objavio je čak i vodič kroz nekretnine u kojem je otkrio kako se isplati kupovati i prodavati kuće.

Nakon što se pojavio u filmu "Ratovi zvijezda", Hayden Christensen dobio je brojne ponude za nove filmove. Sve je odbio, a umjesto toga je kupio zemljište u Kanadi te počeo raditi na vlastitoj farmi. Osnovao je i modnu kuću te produkcijsku tvrtku, no nije se potpuno odrekao glume. Pojavio se 2017. godine u filmu "First Kill", a još uvijek ne znamo hoće li se vratiti na velika vrata.

Chris Owen najpoznatiji je po ulozi Sharminatora u "Američkoj piti", no dalje od toga nije išao. Ubrzo se našao bez posla, a 2013. godine radio je kao konobar. Karijeru danas gradi kao fotograf, a pred kamere se više nije vraćao.

Odmor od glume uzeo je i Dylan Sprouse, brat blizanac sve popularnijeg Colea Sprousea. Kao dječak s bratom je glumio u brojnim serijama, no u posljednje vrijeme posvetio se poslu u baru koji ima sa svojim partnerima u New Yorku.

Freddie Prince Jr. također je govorio o tome kako se odlučio na povlačenje iz Hollywooda. Princ romantičnih komedija zbog obitelji je odustao od glume, no posvetio se kuhanju. Danas je profesionalni kuhar, a objavio je i vlastitu kuharicu 2016. godine.

Glumac Jack Gleeson najpoznatiji je po ulozi u seriji "Igra prijestolja", a nakon što je njegov lik ubijen, objavio je da se povlači s malih ekrana. Kako je istaknuo, gluma mu je uvijek i bila samo hobi, a uživao je dok to nije postao posao od kojeg zarađuje. Nakon "Igre prijestolja" odlučio se vratiti na fakultet kako bi si osigurao diplomu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) +2 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene