Uspješne i zgodne

Lijepe kćeri Zdravka Mamića kriju svoj privatni život, ali ponosni tata voli se pohvaliti njihovim uspjesima!

Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić Matija Habljak/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić s majkom Marinom i ocem Zdravkom Izabel Kovačić, Lucija i Iva Mamić Iva Mamić - 1 Iva Mamić - 2 Iva Mamić - 3 Iva Mamić - 4 Lucija i Iva Mamić - 1 Lucija i Iva Mamić - 2 +5 Lucija i Iva Mamić - 3 Galerija

Lucija i Iva Mamić u javnosti se ne pojavljuju često, a detalje privatnih života vješto čuvaju za sebe i sebi blizak krug ljudi.

Kćeri Zdravka Mamića, Lucija i Iva, našle su se u centru pozornosti domaće javnosti nakon što su se u pratnji brata Marija Mamića i njegove supruge Tije pojavile na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Dirljive riječi Mamić puca od ponosa! Njegova kći Lucija potukla konkurenciju na prestižnom fakultetu

Sestre Mamić rijetko se pojavljuju u javnosti i izbjegavaju dodatnu pozornost, no poznato je da su bliske prijateljice s Izabel Kovačić i da zajedno slave rođendane. Njihovi su profili na društvenim mrežama privatni, a fotografi su ih prije svadbe posljednji put snimili još 2017. godine.

Te iste godine starija sestra Lucija diplomirala je na koledžu Griffith u Dublinu, a pripala joj je i titula najbolje studentice generacije. Uvid u njihov privatni život tada je na Facebooku dao njihov otac Zdravko, koji se pohvalio Lucijinim akademskim uspjehom.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je tada ponosni tata Zdravko.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +10 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene