Jeste li ih pratili?

Sjećate se Timmyja i Tabithe iz ''Strasti''? Brojne kontroverze i bizarne okolnosti vežu se za tu seriju!

Justin Hartley (FOTO: Getty) Justin Hartley (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Hartley (FOTO: Getty) Galerija

Serija "Strasti" počela se emitirati 1999. diljem svijeta i osvojila je gledatelje, dok joj kritika baš i nije bila naklonjena zbog raznih elemenata fantastike.

Američka sapunica "Strasti" počela se emitirati u zemljama diljem svijeta prije gotovo 22 godine, pa tako i u Hrvatskoj na Novoj TV, a stekla je veliku popularnost i kultni status. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevala je "Molitvu" Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

Domaća publika mogla je pogledati prve dvije sezone, odnosno 520 epizoda serije u kojoj radnja prati ljubavne zgode i nezgode stanovnika gradića Harmony u Novoj Engleskoj. Priča se vrtjela i oko sukoba najutjecajnijih obitelji - bogataša Cranea, radnika Bennetsa, Russellsa, Lopez-Fitgeralda i milijunaša Hotchkissa.

Gledateljima se sviđalo i što sapunica, kojoj kritičari nisu bili naklonjeni, ima dozu fantastike. Naime, jedan od likova je Tabitha, 300 godina stara vještica koja se voli igrati sa životima svojih sugrađana, a najdraže društvo joj je njezin oživljeni lutak Timmy. U radnju su bili uključeni i vukodlaci, ormar kroz koji se dolazi do pakla i nadnaravne moći. 

Svojedobno je kontroverze izazvao dio serije u kojem lik Sheridan Crane glumi da joj je princeza Diana nabolja prijateljica i s njom razgovara nekoliko trenutaka prije nego što ona premine. To je izazvalo negodovanja javnosti. 

Ipak, najistaknutiji lik u seriji je bio lutak Timmy, kojeg je utjelovio Josh Ryan Evans. Evans je preminuo 5. kolovoza 2002. u 21. godini života zbog komplikacija koje je uzrokovala urođena srčana mana. Igrom slučaja baš je isti dan kad je preminuo emitirana epizoda "Strasti" posvećena njemu i u kojoj umire. Naime, prvotno je Timmy trebao umrijeti, ali da ostane u seriji kao anđeo koji će nadgledati ostale likove. Kako je Evans preminuo u stvarnom životu, taj se plan scenarista nije realizirao. 

Vješticu Tabithu utjelovila je Juliet Mills (79), koja je glumila nakon završetka "Strasti" u nizu serija. Među njima su "Divlji u srcu" i "Ludnica u Clevelandu". Juliet je od 1980. u braku s 18 godina mlađim glumcem Maxwellom Caulfieldom te imaju kćer Melissu (42) i sina Seana (46). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brook Kerr (@brookkerr)

Brook Kerr (47), koja je tumačila Whitney Russell, imala je niz epizodnih uloga, a najpoznatija je kao Tara Thornton u seriji "Okus krvi". Iza sebe ima brak s glumcem Christopherom Warrenom Sr. Ona i sad već bivši muž našli su se usred skandala jer ih je sin Chris Warren Jr. (31) tužio da su mu ukrali novac. Brook je kao 16-godišnjakinja rodila Chrisa i on se kao dijete počeo baviti glumom, a prema zakonu njegovi su roditelji dio novca morali stavljati u zakladu. No kad je on navršio 18 godina i htio pristup računu, saznao je da su potrošili njegove milijune dolara. 

Jesse Metcalfe (42) nije ostvario upečatljivu karijeru nakon uloge Miguela Lopez-Fitzgeralda u "Strastima". Glumio je manje poznatim filmovima i bio je dio serije "Kućanice" kao lik vrtlara.

Travisa Schuldta (46) gledatelji se sjećaju kao Ethana Winthropa, a tijekom karijere se pojavljivao u serijama među kojima su "Mentalist" i "Fringe". U seriji "Stažisti" bio je od 2006. pa do 2009. kao Keith. Travis je od 2014. u braku s kolegicom Natalie Zeaom (45), a u listopadu prošle godine dobili su kćer Reygan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travis Schuldt (@travis.schuldt)

Lindsay Hartley (42) glumila je Theresu Lopez-Fitzgerald Winthrop u "Strastima", a zatim Ariannu Hernandez u seriji "Naši najbolji dani"  od 2009. pa do 2010. Nakon toga je tumačila doktoricu Caru Castillo u seriji "Sva moja djeca".

Od 2012. do 2014. bila je u braku s kolegom iz sapunice "Strasti" Justinom Hartleyjem (44), koji je glumio Foxa Cranea. Nakon razvoda je zadržala njegovo prezime, a imaju kćer Isabellu (17). Justin je poznat po ulogama u popularnim serijama "Ovo smo mi", "Mladi i nemirni", "Smallville" i "Ljubavnice"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Hartley (@justinhartley)

Glumac je u vezi s kolegicom Sofijom Pernas (31), koju je upoznao na snimanju serije "Mladi i nemirni". 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene