Serija "The O.C." bila je jedna od najpopularnijih među tinejdžerima koji su se poistovjećivali s njezinim glavnim likovima.

Galerija


Američka serija " The O.C." jedna je od onih uz koju su odrastale generacije tinejdžera diljem svijeta i koja je Bena McKenzieja, Adama Brodyja, Mischu Barton i Rachel Bilson učinila slavnima preko noći.

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 6 Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

Tinejdžerska hit-drama emitirala se od 2003. do 2007. godine, a u središtu radnje bili su životi bogatih tinejdžera iz kalifornijskog Newport Beacha. Osim već spomenutih glavnih glumaca, kroz seriju su prošla brojna poznata lica poput Chrisa Pratta, Olivije Wilde, Shailene Woodley, Nikki Reed i drugih.

Serija je imala mnogo šokantnih preobrata i napetih zapleta, ali gledatelji nisu mogli zaboraviti smrt Marisse Cooper, koju je glumila Mischa Barton.

"Željela sam puno toga napraviti i postići. Imala sam osjećaj da je puno toga na meni i nisam imala vremena iskoristiti druge prilike koju su mi se pružale izvan serije. Mislim da je sve ispalo kako treba", izjavila je Mischa u intervjuu za The New York Times iz 2019. godine.

No jesu li stvari za nju stvarno ispale, vrlo je upitno. Naime, danas 35-godišnja Mischa nikada nije uspjela steći veću popularnost od one koju joj je "The O.C." donio, godinama se bori ovisnošću o alkoholu, a stupce medija punila je i brojnim skandalima. Od njezine ljepote ostala je samo sjena i obožavatelji su i dan-danas zabrinuti za nju.

Njezina partnera Ryana Atwooda u seriji glumio je danas 42-godišnji Ben McKenzie, koji se nakon toga pojavio u seriji "Gotham", u filmovima "Line of Duty,", "Some Kind of Beautiful" i "Decoding Annie Parker", a prošle je godine debitirao na Broadwayu u predstavi "Grand Horizons". 2017. godine vjenčao se s kolegicom Morenom Baccarin, koja je bila i jedna od gostujućih glumica u seriji "The O.C.", a u ožujku prošle godine rodila im se kći Frances.

Adam Brody utjelovio je Setha Cohena, koji se nakon serije pojavio u nizu novih projekata kao što su "Single Parents", "Good Vibes", "House of Lies", "Burning Love", "New Girl", "The League", "StartUp and Curfew". Glumio je i u filmovima "Jennifer’s Body", "Scream 4", "Shazam!", "The Oranges", "Think Like a Man Too", "Sleeping With Other People" i "Chips".

Adam danas ima 41 godinu i od 2014. godine je u sretnom braku s kolegicom Leighton Meester, koju znamo iz serije "Gossip Girl" i s kojom ima kćer Arlo. U travnju prošle godine potvrdili su da čekaju drugo dijete. Tijekom snimanja "O.C.-ja" Adam je bio u vezi s Rachel Bilson.

Nju pamtimo kao Summer Roberts, ali i po ulogama iz serija "Hart od Dixie", "Chuck", "Nashville", "How I Met Your Mother" i "Take Two". U listopadu 2014. ona je s bivšim zaručnikom Haydenom Christensenom dobila kćer Briar, a zaruke su raskinuli 2017., nakon što su zajedno proveli gotovo deset godina. Nakon njega bila je s Billom Haderom, ali prekinuli su u srpnju 2020. godine.

Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

Šuput uživa u snježnoj idili i romantici sa suprugom Nenadom dok se bliže dani do rođenja sinčića