Stare kao vino

I 20 godina kasnije ovi su muškarci tiha patnja obožavateljica hit-serije, evo koliko su se promijenili

Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) +0 Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Galerija

Scott Patterson, Dean Forester i Jess Mariano zvijezde su serije ''Gilmore Girls'' od čije je prve epizode prošlo 20 godina, ali se i danas rado gleda.

Popularna američka serija "Gilmore Girls" premijerno je prikazana 5. listopada 2000. godine, a i 20 godina kasnije ima mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Scott Patterson teško ga je prepoznati! Žene su bile lude za njim zbog uloge u hit-seriji, a s godinama se ipak podosta promijenio, pogađate tko je na slici?

Tijekom sedam sezona prikazivanja, osim glavnih likova Rory i Lorelai, koje su utjelovile Alexis Bledel i Lauren Graham, serija je ugostila mnoštvo likova, a ženska publika posebno je obožavala jedan dio njih zbog kojih im nije bilo lako skinuti pogled s televizijskih ekrana.

Jedan od njih svakako je Scott Patterson, koji je igrao Lorelainu ljubav života Lukea Danesa i vlasnika lokalnog kafića, a koji se prije toga uopće nije bavio glumom. Naime, on se prije ulaska u svijet glume profesionalno bavio bejzbolom. Sredinom 90-ih godina glumio je u filmovima "Little Big League" i "Three Wishes" te u serijama "Seinfeld" i "Will and Grace". Nakon "Gilmoreica" nastavio je glumiti, a njegove su obožavateljice zaključile da stari poput vina.

Deana Forestera pamtimo kao Roryna prvog dečka, a glumio ga je Jared Padalecki, kojemu je to bila jedna od prvih značajnijih uloga u životu. Nakon toga je dobio jednu od glavnih uloga u seriji "Supernatural", koja se prikazuje već 15 godina, a glumio je i u filmovima "House of Wax" i "Friday the 13th".

Jess Mariano bio je također jedan od Rorynih dečkiju te Lukeov nećak, a utjelovio ga je glumac Milo Ventimiglia. On je za razliku od Jareda i prije "Gilmoreica" snimio niz serija i filmova, a i nakon uloge Jessa nastavio je uspješnu karijeru. Mogli smo ga vidjeti u serijama "Heroes,", "The Whispers," "Gilmore Girls: A Year in the Life," i "This Is Us," koja mu je donijela i tri nominacije za nagradu Emmy.

Plavokosi Matt Czuchry imao je iza sebe nekoliko uloga prije nego što je dobio onu Logana Huntzbergera, bogatog studenta u kojeg se Rory zaljubljuje nakon dolaska na fakultet.  Glumio je i u "Friday Night Lights", "The Good Wife" i popularnoj seriji  "The Resident"

A koliko su se svi oni promijenili i zašto se žene slažu da stare poput vina, provjerite u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) +0 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Celebrity Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene