Povukao se iz glume

Kamo je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"? Ni njegov brat iz serije ne zna puno o njemu, ali otkrio je pokoji detalj: "To je dobro za njega"

Erik Per Sullivan - 5 Erik Per Sullivan - 5 Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Malcolm u sredini (Foto: Profimedia) Erik Per Sullivan - 7 Erik Per Sullivan - 6 Erik Per Sullivan - 8 Erik Per Sullivan - 9 Erik Per Sullivan - 3 Erik Per Sullivan - 4 Erik Per Sullivan - 2 Erik Per Sullivan - 1 +0 Erik Per Sullivan - 5 Galerija

Erik Per Sullivan utjelovio je Deweya u seriji "Malcolm u sredini", no već puno godina ne glumi, a Frankie Muniz je u zadnjem intervjuu odgovorio na pitanja o njemu.

Erik Per Sullivan najpoznatiji je po ulozi najmlađeg brata Deweyja u sitcomu "Malcolm u sredini", no otkako je serija završila, o njemu se malo zna.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako tužno Zvijezda serije "Malcolm u sredini" ne sjeća se većine događaja u životu: Pati od "mini moždanih udara"

Danas ima 31 godinu, a zadnji put je glumio 2010. u filmu "Twelve", kada je imao 18. Nakon toga povukao se iz glume i prestao se pojavljivati u javnosti te uspješno čuva i svoju privatnost.

No, njegov brat iz serije, Frankie Muniz, koji glumi Malcolma, u zadnjem intervjuu upitan je o Eriku, a čini se da ni on više ne zna puno o njemu.

"Da budem iskren, ne znam što sada radi. Nije mi drago što to moram reći jer sam pričao s njim samo nekoliko puta otkako je serija završila", priznao je Muniz.

"Puno sam pričao s njegovim roditeljima. Kad sam imao bend, svirali smo u gradu u kojem je živio i njegovi roditelji su došli na koncert, no on, nažalost, nije. Tada sam popričao s njima i rekli su mi da je posvuda i da se bavi svime i svačime", dodao je.

"No, ono što sigurno znam jest da neki ljudi glume samo kao djeca, a da zatim žele iskusiti druge stvari i živjeti normalnijim i privatnijim životom", istaknuo je Muniz.

"Mislim da je to ono što je i on želio i to je dobro za njega", zaključio je.

Serija "Malcolm u sredini" snimala se od 2000. do 2006. godine i postigla je veliki televizijski uspjeh te je i danas jako popularna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 +26 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +25 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Celebrity Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene