Pločica do pločice

Bivšu je godinama varao s dadiljom, a u 56. godini hvali se mišićima na koje su pale brojne ljubavnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gavin Rossdale pokazao je isklesano tijelo u 56. godini, paparazzi su ga uhvatili na teniskom meču s prijateljem.

I dok njegova bivša supruga Gwen Stefani slavi nedavno dobiveno crkveno poništenje braka, britanski glazbeni Gavin Rossdale uživa u svojim omiljenim aktivnostima i hvali se isklesanim mišićima na kojima mu mogu pozavidjeti i dvostruko mlađi muškarci, i na koje padaju brojne dame.

55-godišnji Gavin snimljen je na teniskom meču, a paparazzima nije promaknuo trenutak kada se presvlačio pa su uspjeli uhvatiti njegovo razgolićeno izdanje i mišiće na kojima, čini se, naporno radi. Dodatnu pažnju privukao je tetovažama koje su još više istaknule njegove bicepse.

Gavin inače slovi kao jedan od najvećih preljubnika u svijetu slavnih, nakon što je godinama varao bivšu suprugu Gwen s dadiljom njihovo troje djece. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, zajedno su proveli 13 godina, a razvod finalizirali 2015. godine.

Svemu tome bio je razlog Gavinova nevjernost, jer je čak tri godine varao Gwen s dadiljom Mindy Mann, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim djetetom, sinom Apollom.

Pjevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i promiskuitetne poruke Rossdalea i Mindy na obiteljskom tabletu. Naime, Gavinov se mobitel sinkronizirao s tabletom, a on to nije shvatio.

Gwen koja je inače velika vjernica i planira skoro vjenčanje s Blakeom Sheltonom, od katoličke je crkve 2019. godine zatražila poništenje braka, a nedavno je objavljeno kako ga je i službeno dobila, prenio je US Weekly.

"Bilo je to veliko olakšanje za Gwen jer se želi ponovno vjenčati u crkvi i da joj brak bude priznat od katoličke crkve", otkrio je njoj blizak izvor.

Gwen i Blake zajedno su od 2015. godine, a on iza sebe ima propali brak s Mirandom Lambert. Trebali su se vjenčati prošle godine, ali im je pandemija koronavirusa poremetila planove.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene