Valery Giscard d’Estaing bio je čelnik Francuske od 1974. do 1981. godine, a svoju je suprugu nekoliko puta prevario. Na vidjelo su izašli i svi detalji njegove navodne afere s princezom Dianom.

Galerija


Bivši francuski predsjednik Valery Giscard d’Estaing bio je pravi šarmer, a nakon njegove smrti zbog komplikacija s koronavirusom prije nekoliko dana počeli su izlaziti na vidjelo detalji njegova privatnog života.

Vezani članci Princeza Diana - 8 Za obožavanom princezom tuguje se i 24 godine od njezine smrti, ali mnogi se slažu da ima dostojnu nasljednicu koju su učili kako da ju kopira Princeza Diana Poznato je koga je Diana zadnjeg nazvala prije svoje tragične smrti, ono što je tada rekla tjera suze na oči

D’Estaing je bio viši od većine svojih prethodnika i nasljednika, a u sedam godina njegove vladavine u palači Elysee brojne su žene posjećivale njegove urede. Iako je bio oženjen za aristokratkinju Anne-Aymone de Brantes s kojom ima četvero djece, Valery je volio žensko društvo koje nije nužno bilo ono u društvu njegove žene.

Šuškalo se kako je imao aferu s glumicom Sylvijom Kristel koja se probila na scenu zahvaljujući porno-filmu Emmanuelle te s fotografkinjom Marie-Laure de Decker. Između ostalih je bio i lagano opsjednut princezom Dianom. Jednom je prigodom u palači Versailles sjeo pored princeze na humanitarnoj večeri, nakon čega joj je napisao bizarno ljubavno pismo u jednom francuskom magazinu.

"Mogli biste pomisliti da na fotografijama dobro izgleda, ali je puno ljepša u realnosti. Ona se kreće bez zvuka, a te plave oči ubodu vas točno u dušu", stoji između ostalog u pismu. Diana je iste godine objavila da se rastaje od princa Charlesa, a Valery nije gubio vrijeme i odmah joj je poslao pismo. "Ti si najinteligentnija žena na britanskim otocima", napisao joj je u čstitci koju joj je poslao.

Nakon što je poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine, Valery je bio među prvima koji su se žalovali britanskoj kraljevskoj obitelji zbog Dianine smrti.

Iako nije nikada zaista imao aferu s princezom Dianom, Valery je do smrti maštao o mogućnoj romansi s britanskom princezom. Čak je objavio i romantičnu novelu o aferi francuskog čelnika s britanskom princezom, no većina svega u knjizi su izmišljeni događaji.

Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline