drugo lice kancelarke

Fotografije Angele Merkel kakve nismo viđali često, u slobodno vrijeme voljela je biti na plaži i planinariti s mužem

Angela Merkel (Foto: AFP) Angela Merkel (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel (Foto: AFP) +0 Angela Merkel (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Angela Merkel je svaki slobodni trenutak u zadnjih 16 godina provodila aktivno i sa suprugom Joachimom Sauerom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

Angela Merkel uskoro odlazi s funkcije njemačke kancelarke nakon dugih 16 godina.

Tijekom tog razdoblja postala je najmoćnija političarka na svijetu, ali je uspjela zadržati svoj privatni život za sebe.

No sada su isplivale fotografije koje su pokazale njezino drugo, opuštenije lice. Angela je svih ovih godina svaki slobodni trenutak provodila aktivno i sa svojim suprugom Joachimom Sauerom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

Zajedno su išli na kupanje, skijanje, u planinarenje i šetnje, a u nekoliko navrata su ih uhvatili paparazzi. Na fotkama, koje možete pogledati u našoj galeriji, Angela je i odjevena puno ležernije nego što smo je navikli viđati.

Inače, Joachim je Angelin drugi suprug, a od prvoga je zadržala prezime. 1977. udala se za kolegu Ulricha Merkela, ali brak je potrajao samo pet godina. Sa Sauerom je u braku od 1998. godine. Angela nema djece, dok ih njezin suprug ima dvoje iz prošlog braka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene