Angela Merkel je svaki slobodni trenutak u zadnjih 16 godina provodila aktivno i sa suprugom Joachimom Sauerom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

Galerija Angela Merkel Angela Merkel i Joachim Sauer Angela Merkel +16 Angela Merkel

Angela Merkel uskoro odlazi s funkcije njemačke kancelarke nakon dugih 16 godina.

Tijekom tog razdoblja postala je najmoćnija političarka na svijetu, ali je uspjela zadržati svoj privatni život za sebe.

No sada su isplivale fotografije koje su pokazale njezino drugo, opuštenije lice. Angela je svih ovih godina svaki slobodni trenutak provodila aktivno i sa svojim suprugom Joachimom Sauerom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

Zajedno su išli na kupanje, skijanje, u planinarenje i šetnje, a u nekoliko navrata su ih uhvatili paparazzi. Na fotkama, koje možete pogledati u našoj galeriji, Angela je i odjevena puno ležernije nego što smo je navikli viđati.

Inače, Joachim je Angelin drugi suprug, a od prvoga je zadržala prezime. 1977. udala se za kolegu Ulricha Merkela, ali brak je potrajao samo pet godina. Sa Sauerom je u braku od 1998. godine. Angela nema djece, dok ih njezin suprug ima dvoje iz prošlog braka.

Najnovijim fotkama su pokrenuli glasine o nevoljama u raju, a sada je otkriven još jedan detalj koji je neke začudio Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez +22 Jennifer Lopez i Ben Affleck

Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge Vesna Avramović Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović +21 Mina Joksimović

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju