Fil Tilen na Instagramu se prisjetio svoje transformacije u Indiru Levak u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Reper Fil Tilen na Instagramu se prisjetio svojeg sudjelovanja u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Vezani članci Indira Levak Pomalo divlje izdanje uvijek prpošne Indire: Haljina je itekako seksi, ali posebno se ističe izbor obuće! Damir Kedžo Transformacija našeg pjevača podsjetila je Navojca na jednog domaćeg političara, ali nije rekao kojeg. Pogađate na koga je mislio?

Natjecao se u trećoj sezoni showa koja se emitirala 2016. godine, a sada je podijelio snimku svojeg najsmješnijeg i najpamtljivijeg nastupa.

"Tek sam sada skužio kako ova gospođa dobro pjeva i pleše", napisao je pored videa u kojem prerušen u Indiru Levak u minijaturnoj šljokičastoj zelenoj haljini izvodi hitove njezine bivše grupe Colonia.

Indira je nastup pratila uživo jer je u toj epizodi bila gošća u žiriju, a Tilen ju je svojom transformacijom nasmijao do suza. No unatoč nastupu za pamćenje sudjelovanje u emisiji završio je na posljednjem mjestu.

Indiru su u popularnom showu utjelovili i mnogi drugi natjecatelji, uključujući Marka Braića koji je to napravio posljednji te Maju Bajamić i Dalibora Petka koje ćemo ponovno imati priliku gledati u novoj, All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pridružit će im se i još šest najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, uključujući i pobjednika sezone u kojoj je sudjelovao Tilen, Damira Kedžu.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

 

Poznate sestre uhvaćene u mini badićima, a viđeni prizori puno su drugačiji od uređenih fotografija na Instagramu!