Farma je opet u znaku trzavica.

Galerija Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Roberto i Matea pokazali su prisnost, a njihovi zagrljaju mnogima su dali naslutiti da je možda riječ o novoj ljubavi na Farmi, no čini se da njihov dobar odnos nije dugo trajao.

Vezani članci Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Roberto krenuo obrađivati Ivana! Hoće li mu uspjeti da postane gazda? Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Što to Roberto osjeća prema Maji? Napokon je sve priznao, ali ona to još ne zna

Podsjetimo, Roberto je Mateu tješio nakon što se ona rasplakala na Oliverovu pjesmu koja ju je podsjetila na obitelj. Nakon toga uslijedio je i zagrljaj ispod baldahina.

Čini se kako je taj zagrljaj ispod farmerskog baldahina uzrokovao bujicu priča i trzavica. Matea je ljuta na Roberta, a Roberto na Maju. Zašto je došlo do začaranog kruga ljutnje, otkrijte u videu.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

Sve što niste znali o Karmen: ''Ja sam tempirana bomba, mama mi govori da smanjim osjećaje'' Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Dnevnik.hr) Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram) Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram) +0 Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram)

Teška bitka naše glumice: ''Radiokirurgija, pred početak zahvata. Sad vas sve volim'' +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju