Nova tura razgledavanja

Fani Stipković zaručnika i legendu Real Madrida dovela u Dubrovnik, evo što je on poručio o Hrvatskoj!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 +21 Fani Stipković - 4 Galerija

Fani Stipković svojeg partnera Fernanda Hierru opet je dovela u Hrvatsku, a nakon Korčule borave u Dubrovniku.

Novinarka Fani Stipković zaručena je za bivšeg nogometaša Real Madrida, Fernanda Hierru.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Atraktivna plavuša svojeg odabranika opet je dovela u Hrvatsku. Poslije Korčule i Splita pokazala mu je Dubrovnik. 

U priči na Instagramu Fani je objavila kako poziraju s prijateljima na Stradunu. Za tu prigodu odjenula je kratku bijelu haljinicu i srebrne sandale te tako istaknula svoju istreniranu figuru i duge, vitke noge. Fernando je na sebi imao bijelu košulju, kratke hlače i espadrile. Svi četvero pozirali su veselo i zagrljeno na fotografiji.

Potom je u sljedećoj priči objavila fotku s broda, a plovili su prema kompleksu Moro Beach Stupe, gdje su se nedavno odmarali i nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa svojim obiteljima.

Hierra je podijelio u priči fotografiju hrvatske zastave te napisao:

"Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šuška da su i zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski - 5 +25 Arijana Podgajski - 6 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara +16 Dara Bubamara Zanimljivosti Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene