Zbog njega se povukla

Izjavila je da ove godine nije bila na plaži, poručili joj da bi ju suprug trebao više izvoditi – njezin odgovor na to sve je ušutkao!

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes i Ryan Gosling slove kao jedan od najtraktivnijih, ali i najtajnovitijih parova u Hollywoodu.

Holivudska glumica Eva Mendes, koja je mnogima jedna od najljepših žena svijeta, na svom je Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju s plaže snimljenu prije točno 15 godina i prisjetila se nekih drugih vremena, u kojima je živjela drugačijim životom.

"Ova je fotografija nastala prije 15 godina. Ove godine nisam vidjela plažu, nisam bila na trčanju ove godine", napisala je Eva uz fotografiju, a mnogi su shvatili kako je razlog tome prezaposlenost oko vođenja kućanstva i brige o djeci koju ima s dugogodišnjim partnerom i glumcem Ryanom Goslingom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

"Moraš reći Ryanu da te više izvodi", poručio joj je jedan od njezina 2,3 milijuna obožavatelja u komentarima, a Eva mu nije ostala dužna odgovor.

"Ne, hvala, dobro sam. Radije sam kod kuće nego bilo gdje drugdje na svijetu", napisala mu je glumica.

Eva i Ryan upoznali su se još 2011. godine na snimanju filma "Grijesi očeva", a danas slove kao holivudski par koji je poznat po čuvanju svoje privatnosti i dijeljenju malo detalja iz svojih života sa znatiželjnom javnosti.

Roditelji su dvije kćeri, 6-godišnje Esmeralde i 4-godišnje Lee, čijem su odgoju u potpunosti posvećeni. Par se i vjenčao u strogoj tajnosti, no nitko ne zna točno kada i gdje niti što je nosila mladenka, a Eva je odlučila i promijeniti karijeru te se posvetiti vlastitoj modnoj liniji, a ne snimanju novih filmova, u kojima ju više nećemo gledati.

Za razliku od mnogih drugih holivudskih parova, oni se o svojoj djeci brinu sami, bez dadilja i dodatnih ruku, a kćeri i njihov odgoj u privatnosti obiteljskog doma jedan su od razloga zašto ih često ne viđamo u javnosti.

"Oni su praktični roditelji i nemaju dadilje", izjavio je njima blizak izvor u travnju za Daily Mail.

On je potvrdio da su Eva i Ryan potrudili prilagoditi novonastaloj situaciji i boravku kod kuće u izolaciji zbog koronavirusa.

"Biti zatvoren u domu s dvoje malene djece ponekad je iscrpljujuće, posebno bez dodatno angažirane pomoći", izjavio je izvor i podsjetio da je i prije karantene tom paru obitelj bila na prvom mjestu.

Ljetos su u zajedno viđeni tek dva puta, i to samo vozeći se u automobilu ulicama Los Angelesa i prilikom odlaska u kupnju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene