Emma Corrin osvojila je gledatelje diljem svijeta kao pokojna princeza Diana u hit-seriji "Kruna", a ta je uloga za nju bila pravi izazov.

Galerija


Mlada glumica Emma Corrin, kojoj su tek 24 godine, dobila je sjajne kritike za svoju ulogu pokojne princeze Diane u Netflixovoj seriji "Kruna", čija se četvrta sezona počela prikazivati ovih dana.

Vezani članci Emma Corrin Možete li na temelju ove fotografije pogoditi o zvijezdi koje serije je riječ? Tko bi rekao da je to ista osoba! Olivia Colman glumi kraljicu Anne Ne ekranu je najpoznatija žena na svijetu, ali privatno se skriva ispod sportskih kapa i teško ju je prepoznati

Emma se već našla i na naslovnicama najčitanijih britanskih magazina, uključujući i Glamour UK, na kojoj je pokazala neobrijane pazuhe, čime je zasigurno privukla i dodatnu pažnju. Ipak, u svom privatnom životu izgleda u potpunosti drugačije nego u seriji, pa je zbog toga na ulici nije lako prepoznati. 

Naravno, Emma je otkrila i što misli o svojoj ulozi i princezi Diani te je izjavila kako ne voli koristiti riječ "ikona" dok priča o njoj.

"Smatram da je riječ ikona u vezi bilo koje žene koju postavimo na pijedestal prilično reduktivna. Oznaka ikone toliko toga ignorira, tko je zapravo bila Diana i njezinu prekrasnu složenost. Nazvali su je princezom od naroda jer su ljudi osjećali da se mogu povezati s njom. A to je mnogo važnije od bilo koje vrste etiketa", objasnila je.

Tema o izgledu tijela za Emmu je dobila novo značenje nakon što je u seriji jedna od tema radnje bila i bulimija, s kojom je Diana vodila tešku borbu.

"Bila sam odlučna u namjeri da na pravi način predstavim Dianinu borbu s bulimijom i njezino mentalno zdravlje. U ovoj verziji serije Dianin odnos s njezinim tijelom diktiraju emocije kroz koje prolazi. Bilo je vrlo zanimljivo podsjetiti se kako slika našeg odnosa prema hrani i slika našeg tijela budu emocionalno povezane" zaključila je.

Najdraže joj je bilo snimanje scena u Španjolskoj, ali jedno od putovanja završilo je dramatično.

"Ja sam astmatičar i neko vrijeme sam jako kašljala. Morala sam snimiti scenu u hladnom bazenu i to mi je bila najteža scena jer stvarno trudila ostati živa ulazeći u tu vodu. Te večeri sam se trebala vratiti u Britaniju, ali morala sam u bolnicu i dobila sam antibiotike. Liječnici me nisu pustili jer mi je razina kisika u krvi bila vrlo niska", otkrila je Emma.

Njezina životna priča i glumački počeci poprilično su nevjerojatni, možda i dostojni neke filmske priče jer joj se život promijenio nakon samo jednog telefonskog poziva.

2018. godine Emma je radila u maloprodaji u Londonu, točnije pakirala je donje rublje u kutije. Prema pisanju Hollywood Reportera, njezin se život promijenio kada je dobila poziv na audiciju za seriju "Pennyworth", čija se radnja bazira na događanjima koja su prethodila Batmanu i zapravo se fokusiraju na mladu verziju batlera Brucea Waynea iliti Alfreda.

William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?