Emma Corrin osvojila je gledatelje diljem svijeta kao pokojna princeza Diana u hit-seriji "Kruna", a ta je uloga za nju bila pravi izazov.

Galerija


Mlada glumica Emma Corrin, kojoj su tek 24 godine, dobila je sjajne kritike za svoju ulogu pokojne princeze Diane u Netflixovoj seriji "Kruna", čija se četvrta sezona počela prikazivati ovih dana.

Vezani članci Gillian Anderson Zatvarala se sama u mračne i prašnjave prostorije, a sve kako bi ušla u kožu žene koju je mjesecima proučavala Scena iz serije The Crown Bijesni prijatelji princa Charlesa tvrde da se njegov život lažno prikazuje i da se cijeloj obitelji nanose bol i patnja

Emma se već našla i na naslovnicama najčitanijih britanskih magazina, uključujući i Glamour UK, na kojoj je pokazala neobrijane pazuhe, čime je zasigurno privukla i dodatnu pažnju. Ipak, u svom privatnom životu izgleda u potpunosti drugačije nego u seriji, pa je zbog toga na ulici nije lako prepoznati. 

Naravno, Emma je otkrila i što misli o svojoj ulozi i princezi Diani te je izjavila kako ne voli koristiti riječ "ikona" dok priča o njoj.

"Smatram da je riječ ikona u vezi bilo koje žene koju postavimo na pijedestal prilično reduktivna. Oznaka ikone toliko toga ignorira, tko je zapravo bila Diana i njezinu prekrasnu složenost. Nazvali su je princezom od naroda jer su ljudi osjećali da se mogu povezati s njom. A to je mnogo važnije od bilo koje vrste etiketa", objasnila je.

Tema o izgledu tijela za Emmu je dobila novo značenje nakon što je u seriji jedna od tema radnje bila i bulimija, s kojom je Diana vodila tešku borbu.

"Bila sam odlučna u namjeri da na pravi način predstavim Dianinu borbu s bulimijom i njezino mentalno zdravlje. U ovoj verziji serije Dianin odnos s njezinim tijelom diktiraju emocije kroz koje prolazi. Bilo je vrlo zanimljivo podsjetiti se kako slika našeg odnosa prema hrani i slika našeg tijela budu emocionalno povezane" zaključila je.

Najdraže joj je bilo snimanje scena u Španjolskoj, ali jedno od putovanja završilo je dramatično.

"Ja sam astmatičar i neko vrijeme sam jako kašljala. Morala sam snimiti scenu u hladnom bazenu i to mi je bila najteža scena jer stvarno trudila ostati živa ulazeći u tu vodu. Te večeri sam se trebala vratiti u Britaniju, ali morala sam u bolnicu i dobila sam antibiotike. Liječnici me nisu pustili jer mi je razina kisika u krvi bila vrlo niska", otkrila je Emma.

Njezina životna priča i glumački počeci poprilično su nevjerojatni, možda i dostojni neke filmske priče jer joj se život promijenio nakon samo jednog telefonskog poziva.

2018. godine Emma je radila u maloprodaji u Londonu, točnije pakirala je donje rublje u kutije. Prema pisanju Hollywood Reportera, njezin se život promijenio kada je dobila poziv na audiciju za seriju "Pennyworth", čija se radnja bazira na događanjima koja su prethodila Batmanu i zapravo se fokusiraju na mladu verziju batlera Brucea Waynea iliti Alfreda.

William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?