Slavni glazbenik Elton John otkrio je kako su se jednom davno čak dvije holivudske face skoro potukle oko naklonosti princeze Diane.

Galerija


Dobro je poznato da je princeza Diana bila vrlo šarmantna dama te da je slovila za pravu ljepoticu. Osim toga, poznato je i kako joj je jedan od najbližih prijatelja bio Elton John, britanski glazbenik prodornog glasa koji je na sprovodu Lady Di u pjesmu pretočio svu svoju tugu zbog njezine smrti.  

Vezani članci Tuča na Premudi - 5 Zabijelio se najudaljeniji otok zadarskog arhipelaga: ''Kao da se odlomio jedan oblak i sve se istreslo kod nas'' Elton John i David Furnish Supruzi je poslije četiri godine braka priznao da je gej, a sad slavi 15. godišnjicu s mužem

Iako u prošlosti nije javno progovarao o svom odnosu s Dianom niti je medijima prodavao priče iz njezinog intimnog života, sada je odlučio s javnosti podijeliti nevjerojatnu priču o trenutku kada su se dva velika holivudska frajera skoro potukla oko naklonosti Diane. 

Naime, u svojoj biografiji, koja će se na aukciji naći tek za desetak dana, Elton je opisao neke anegdote u kojima je preminula princeza bila glavni akter. Tako je opsiao večeru na kojoj su bili Lady Di, George Michael, Richard Curtis, Richard Gere i Sylevester Stallone. 

S obzirom da se Diana družila s mnogim slavnim osobama, takav postav večere ne bi bio nimalo zanimljiv da se ona i Richard Gere, koji je u tom trenutku bio svježe razveden ord Cindy Crawford, nisu odali vrućem flertu. 

Princeza i Gere otvoreno su flertali, a ljubavne iskrice navodno su se mogle osjetiti u zraku, no to se nimalo nije svidjelo Sylvesteru Stalloneu. 

"Richard i Diana su djelovali jako obuzeti jedno drugim. Sjedili su uz kamin u živahnom razgovoru. Nisam mogao ne primijetiti da se zbog toga razvila neugodna atmosfera. Njihovo se prijateljsko ponašanje nije baš svidjelo Sylvesteru Stalloneu. Mislim da je na večeru došao s namjerom da zavede Dianu, ali ovo mu je pomrsilo planove", piše Elton.

Kad je došlo vrijeme da sjednu za stol, primijetio je su oba glumca nestala. Elton je tad poslao svog sadašnjeg muža Davida Furnisha da ih pronađe, a on ih je navodno zatekao na rubu tučnjave.

"Našao ih je kako se naguravaju, spremni da se potuku za Dianu", tvrdi pjevač. David ih je ipak uspio smiriti, a nakon večere su Diana i Richard nastavili prisan razgovor. Stallonea je to tako razbjesnilo da je odlučio otići.

"Vikao je da nikad ne bi došao na večeru da je znao da će princ šarmer biti ovdje te dodao: 'Da sam je želio, bila bi moja'. Pričekali smo da se odveze, a onda se tek počeli smijati. Diana ništa nije primijetila", zaključio je Elton.

Iako između princeze i Gerea na kraju nije bilo ništa više osim par vrućih pogleda, ova je ispovijest odmah zaintrigirala javnost pa britanski tabloidi već nekoliko dana pišu samo o toj zgodi koja potvrđuje da je Diana bila žena iznimne karizme i šarma koji je svakoga mogao oboriti s nogu. Navela je čak dvojicu holivudskih velikana navela da se oko nje posvade kao školarci. 

Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja