U sjeni starijeg brata

Mlađi brat poznatog zavodnika zaljubio se u Hrvatsku, a pogledajte i zašto ima impresivnu hordu pratitelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dylan Efron mlađi je brat glumca Zaca Efrona, a na Instagramu ga prati preko 750 tisuća ljudi. Istražili smo čime se bavi ovaj zanimljivi muškarac.

Glumac Zac Efron zasigurno je najveća zvijezda u svojoj obitelji, no još jedan mladić iz klana Efron sve više privlači pažnju medija, ali i poznatih osoba. Zacov mlađi brat Dylan nije holivudska senzacija, no ako je vjerovati količini njegovih pratitelja na Instagramu, nije ni daleko. Dylana prati preko 750 tisuća ljudi na toj društvenoj mreži, gdje redovito izvještava vojsku svojih pratitelja o svemu što radi.

Pogledaj i ovo Zac Efron To je stvarno on? Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

Tako se ovoga ljeta pohvalio i da je posjetio Hrvatsku te je bio oduševljen ljepotama naše obale. S prijateljima je bio u Dubrovniku, na Korčuli te na još nekoliko lokacija, a nije skrivao oduševljenje svime što je vidio. "Toliko povijesnih lokacija postoji u ovom gradu, kao i lokacija na kojima je snimana "Igra prijestolja", stoji u opisu jedne od fotografija nastalih u Dubrovniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Efron (@dylanefron)

29-godišnji Dylan inače je vrlo blizak sa svojim poznatim bratom, a na svojim društvenim mrežama što više pokušava promovirati aktivan život te često objavljuje kojim se aktivnostima bavi. Obožava putovati, ali i igrati košarku. Veliki je fan Los Angeles Lakersa te ide na sve njihove utakmice na koje stigne.

Zacov mlađi brat završio je ekonomiju na Sveučilištu California Polytechnic, no zasad se nije bavio poslom u struci. Radio je kao producent na nekoliko filmova, a čini se kako mu je upravo to i posao iz snova. S bratom ima puno sličnosti i u privatnom životu.

Dylan je ljubio Stellu Hudgens, mlađu sestru glumice Vanesse Hudgens, a slično kao Zac i Vanessa, ni Dylan i Stella nisu potrajali dugo kao par. O tome nije nikada progovorio za medije, no nakon prekida sa Stellom našao se u zagrljaju Croutney King, s kojom je još i danas.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene