Kako moćno!

On je div nježnog srca: Omiljeni glumac uspio je rasplakati čovjeka kojeg je prvi put vidio!

Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne The Rock Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) +4 Dwayne Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Dwayne Johnson gestom koju je napravio oduševio je milijune svojih obožavatelja, a pogotovo Oscara Rodrigueza, koji od šoka nije mogao doći k sebi.

Holivudski snagator i glumac Dwayne Johnson poznat je po čestoj komunikaciji i druženju sa svojim obožavateljima, kojima je puno puta ispunio želju da ga upoznaju, no njegov najnoviji potez doveo je jednog od njih do suza radosnica.

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) kakav muškarac! Njegovo mišićavo tijelo izaziva divljenje svih, ali naklonost žena osvaja svojom nježnom stranom koju se ne srami pokazati

Sve se odvilo u Los Angelesu, gdje je 49-godišnji Dwayne održao specijalnu projekciju svojeg novog filma "Red Notice", počastivši obožavatelje besplatnim slasticama i vlastitom tekilom Teremana. No, imao je i posebno iznenađenje za jednog od obožavatelja imena Oscar Rodriguez, poklonivši mu svoj osobni automobil, i to kako bi mu zahvalio za sve dobro što je učinio!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

"Brine o svojoj 75-godišnjoj mami, osobni je trener, voditelj u svojoj crkvi. Pruža podršku i priprema obroke za žene žrtve obiteljskog nasilja. Ponosni je i skromni veteran mornarice. Ljubazno ljudsko biće", izjavio je glumac i pojasnio svoje razloge plemenitog čina.

Dodao je i kako mu je želio pokloniti Porsche Taycan koji je vozio u filmu "Red Notice", ali Porsche mu to ipak nije dopustio. Umjesto toga, odlučio mu je pokloniti svoj kamionet, a na projekciji je prikupio što više informacija o svima u publici prije nego što je odlučio iznenaditi baš Oscara.

U videu koji je Dwayne objavio na profilu na Instagramu vidi se kako je iznenadio publiku prije projekcije filma, a onda je izdvojio Oscara i pozvao ga dođe do njega. Rekao mu je kako ga je njegova priča stvarno dirnula, a Rodriguez je, kada je shvatio što se događa, briznuo u plač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

"Njegova je reakcija sve", "Svaka čast, brate", "Ovo je super", "To je moj tip čovjeka", "Kako moćno", "Veliki čovjek, s velikim srcem", "Ti si najnježnije biće na svijetu", "Ovo nije mala stvar", "Na tren sam pomislio da će se onesvijestiti", "Trebamo biti zahvalni na tebi", poručili su njegovi pratitelji u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene