Coca-Cola Hrvatska donosi

Dvojica slavnih inspektora u policijskom očevidu namještali izvješće o slučaju

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fanta-stic tandem Fanta-stic tandem Fanta-stic tandem Fanta-stic tandem +0 Fanta-stic tandem Galerija

Prvi nastavak serijala Fanta-stic upoznaje vas sa zločinom čije okolnosti mora utvrditi tim CSI Fanta-stic.

Inspektor Kiseli kao policijski inspektor radi već 30 godina, a kolege ga opisuju kao oštrog i hladnog kolegu koji zna oduševiti humorističnim dosjetkama. Na neobičnom slučaju radi s Inspektorom Slatkim koji je tek na početku svoje karijere i uz Kiselog odrađuje praksu.

Fanta-stic tandem Fanta-stic tandem Foto: Nova Studio

Obojica inspektora zbližavaju se na posebnom policijskom zadatku na kojeg su prvi pozvani. Žrtva nije niti muškarac niti žena, nije zapravo niti čovjek, a na njima je da utvrde sve okolnosti zločina koji zanima čitavu javnost.

Svi prijašnji pokušaji rješavanja tajnih akcija rezultirali su dodjeljivanjem kodnog imena ovim osebujnim inspektorima i danas su široj javnosti poznati kao CSI Fanta-stic tandem.

Kako su inspektori sačuvali identitet „unesrećenih“, što su sve morali napraviti kako bi prikrili njihova glavna obilježja, miris i okus, kako je na njihovo „sumnjivo“ izvješće reagirala javnost i novinari te što je rekao krajnji sud – direktorica policije, saznajte u Fanta-stic serijalu od tri epizode.

U krimi priču oko rješavanja ovog zanimljivog slučaja mogu sudjelovati svi čitatelji i pokazati jesu li pametniji od ovog policijskog tandema. Požuri po svoju Fantu i otkrij o kojem je okusu riječ.

  Pogledaji ovo Fanta-stic tandem Zanimljivosti Napredak istrage: Slavni inspektori naišli su na neplanirane probleme u slučaju koji jako zanima javnost

Pogledaji ovo Press konferencija Fanta-stic tandema Zanimljivosti Sumnjivo izvješće pod okom javnosti: Slavni inspektori suočili se s direktoricom policije

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Coca-Cola Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene