Nova MasterChef avantura kulinarski vješte kandidate odvest će u Međimurje. Žiri će ih dočekati na najsjevernijoj točki u Hrvatskoj – Svetom Martinu na Muri, s domaćinom Davidom Novinšćakom, direktorom Ureda Turističke zajednice općine Sveti Martin na Muri.

Galerija Dvadeset i treća emisija showa MasterChef - 5 Dvadeset i treća emisija showa MasterChef - 6 Dvadeset i treća emisija showa MasterChef - 3 +0 Dvadeset i treća emisija showa MasterChef - 2

Zadatak će biti da svaki tim napravi šest snackova - tri na tradicionalan način i tri na moderan. Bit će im ponuđeno šest glavnih namirnica, među kojima će svaki tim izabrati po tri te će one biti sastavni dio snacka u obje verzije, i tradicionalnoj i modernoj.

Vezani članci Četrdeseta emisija showa MasterChef - 5 Zbog grižnje savjesti u "MasterChefu" pale su i suze: ''Nema riječi kojima bih opisala današnji dan'' Trideset i deveta emisija showa MasterChef - 7 Evo što se pokazalo kao kamen spoticanja nakon iznenađenja kojem se nitko od kandidata nije nadao: "To je veliki izazov"

Tomislav, čiji je tim dopala plava pregača, na iznenađenje mnogih prvo je izabrao Franu.

''Kad je Tomislav izabrao Franu, vidio sam već tad da kreće u nekom eksplozivnom smjeru'', komentirao je ovu odluku Roko kojeg je Tomislav izabrao za suchefa.

''Frane možda nije najkvalitetniji timski igrač, ali ima jako puno znanja. Odličan je na nožu, samo ga treba dobro usmjeriti. On treba imati cilj, da se osjeti korisnim, da nema praznog hoda'', rekao je Tomislav.

Frane se na ovaj izbor osvrnuo riječima: ''On je dobra i uviđajna osoba, ima tihi autoritet među ljudima i ima sve karakteristike dobrog lidera''.

Tomislav je uz Franu odabrao i Mariju koja je u posljednjem izazovu s Franom imala veliki okršaj te se čak bila i pobunila na njegov stečeni imunitet.

''Mariju sam uzeo jer je vrhunska kuharica, malo je temperamenta što mi treba da mi nivelira druge ljude u timu'', objasnio je Tomislav.

Osim njih Tomislav je odabrao još i Tihomira, Roku i Filipa, a Zvijezdana Ivana, Vanju, Goranu, Ana i Karmen te Emu kao svoju sucheficu.

Što će timovi kuhati i kako će se snaći s riječnim ribama, pogledajte već večeras u MasterChefu.

Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda! Nick Nolte Nick Nolte Nick Nolte +22 Nick Nolte

Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije Danijela Martinović Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo +16 Hana Huljić i Petar Grašo

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju