Reper Drake u svojoj novoj pjesmi "Lemon Pepper Freestyle", koju je snimio u suradnji s Rickom Rossom, spominje Hrvatsku.

Galerija


Poznati kanadski glazbenik i reper Drake objavio je novi album "Scary Hours 2" na kojem je najviše pozornosti obožavatelja privukla pjesma "Lemon Pepper Freestyle" u kojoj se spominje i Hrvatska.

"Yeah, make a set sailin' Croatia to get a leverage" (Yeah, snimam se kako plovim Hrvatskom da bi dobio moć), repa Drake u pjesmi koju je snimio u suradnji s američkim reperom Rickom Rossom.

Cijeli tekst pjesme s pojašnjenjima određenih stihova objavljen je na stranici Genius.com gdje uz stih u kojem se spominje Hrvatska uz piše: "Hrvatska je tijekom ljeta vrlo popularno odredište mnogih celebrityja, poznata je po svojem prekrasnom Jadranskom moru". Priložena je i fotografija otoka Hvara.

Nije poznato da je Drake dosad posjetio Hrvatsku, no zato je Ross, koji mu je pomogao napisati i izvesti pjesmu, 2014. godine nastupio na jednom festivalu na Zrću.

YouTube video s audiosnimkom pjesme nekoliko sati nakon objave ima stotine tisuće pregleda, a pjesma je izazvala i lavinu reakcija na društvenim mrežama, pa je ovo svakako jedna dobra reklama za Hrvatsku.

Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke...

Vjerovali ili ne, ne znaju svi tko je princ Harry, ima onih koji misle da je kriminalac, pogledajte odgovore!