Atraktivna brineta

Dominik Livaković obilježio pobjedu uz prekrasnu zaručnicu koju zovu hrvatskom Meghan Markle!

Dominik Livaković Dominik Livaković Luka Stanzl 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dominik Livaković Galerija

U subotu navečer Dinamo je na Maksimiru slavio 23. naslov prvaka Hrvatske, a nogometašima su najveća podrška s tribina bile obitelji s kojima su se nakon utakmice fotografirali. Najveću pažnju privukli su Dominik Livaković i njegova zaručnica Helena Matić koju nazivaju hrvatskom Meghan Markle.

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Dominika Livakovića, koju zovu i hrvatskom Meghan Markle, Helena Matić, sinoć je na tribinama bodrila svog dečka dok je igrao utakmicu protiv Hajduka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

Pogledaj i ovo Helena Matić - 3 S malim zakašnjenjem Hrvatska Meghan Markle podijelila fotke s glamurozne proslave, u neobičnoj haljini bila je neodoljiva!

A nakon što je Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske, Helena se ponosno fotografirala u zagrljaju Dominika.

Podsjetimo, Helena je Dominiku najveća podrška i na društvenim mrežama često dijele zajedničke trenutke, a zajedno su od 2017. godine.

"Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", rekla je jednom za Novu TV.

A evo čime ju je Dominik osvojio. 

"Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit", rekla je za Jutarnji list.

Helena je veliku pažnju javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa. Također, u listopadu 2020. godine diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

A par će uskoro imati još jedno slavlje, a to je nihovo vjenčanje koje je zakazano za 18. lipnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene