Imala je samo 33 godine

Misterij smrti lijepe glumice: Njezin tragični odlazak šokirao je svijet, novi detalji ukazuju na ono o čemu svi bruje?

Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Galerija

Smrt Brittany Murphy je prije skoro 12 godina šokirala svijet, a još danas nisu potpuno jasne okolnosti tragedije koja je Hollywood zavila u crno.

Nova dokumentarna serija, koja je još u pripremi, pokušat će objasniti misterioznu smrt glumice Brittany Murphy, koja je 2009. preminula u 33. godini. Dokumentarna serija pod nazivom "What Happened, Brittany Murphy?" ulazi u trag i njezinu suprugu Simonu Monjacku, koji je preminuo pod sličnim okolnostima samo pet mjeseci nakon glumice.

Pogledaj i ovo Brittany Murphy (Foto: Instagram) Prestrašno! Uvjeti u kojima je živjela jako su tužni: Na vidjelo izašli mučni detalji o smrti nikad prežaljene glumice

Časopis People prenosi detalje o Simonu, a istaknuli su kako je on bio "poremećeni čovjek koji je navikao varati ljude". Producenti dokumentarne serije razgovarali su s brojnim ljudima iz Simonova života, uključujuću njegovu majku, brata i bivšu zaručnicu Elizabeth Ragsdale. Upravo je Ragsdale ispričala kako joj je Simon uništio sve snove kada ju je ostavio dok je bila trudna. "Ostavio me samu i trudnu", rekla je te je dodala kako joj je znao poklopiti slušalicu kada bi mu bilo što počela govoriti o trudnoći.

Inače, Brittany Murphy je preminula u 33. godini života nekoliko dana prije Božića, a već gotovo 12 godina ne zna se prava istina tragedije. Glumica, koja je bila poznata po romantičnim komedijama, prema pisanju američkih medija onesvijestila se na podu kupaonice 20. prosinca 2009. u svojem domu u Los Angelesu. Njezina majka Sharon Murphy 2011. je za Hollywood Reporter otkrila detalje smrti koja je šokirala javnost.

Sharon je ispričala da se Brittany 10 dana prije nego što je preminula žalila na jake bolove u trbuhu i imala je simptome slične gripi. Rekla je i da ju je na dan smrti zatekla u tri ujutro na terasi kako se bori za dah i pritom su joj usne poplavile.

Nakon obdukcije objavljeno je da se Brittanyina smrt čini prirodnom. Sljedećeg su dana iz mrtvozorničkog ureda rekli kako je preminula zbog kombinacije akutne upale pluća, nedostatka željeza i prevelike doze lijekova koje je koristila za psihičke probleme.

Sudeći po tvrdnjama nove dokumentarne serije, Brittany je jedna od posljednjih žrtvi svojeg supruga, no što se točno između njih događalo, publika će ipak imati priliku pogledati uskoro na HBO-u.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene