Judith Barsi bila je dječja zvijezda i jedno od najperspektivnijih imena Hollywooda. Ubio ju je otac kada je imala tek 10 godina.

Galerija


Judith Barsi bila je dječja zvijezda 80-ih godina, a majka ju je za karijeru počela pripremati već kada je imala pet godina. Roditelji su joj inače imigranti, a upoznali su se u Los Angelesu, gdje su oboje radili.

Barsi se pojavila u nekoliko reklama te nije prošlo dugo do prvih uloga u filmovima i serijama. Između ostalog, glumila je u serijalu "Ralje", davala je glas likovima u crtićima i blistava karijera u Hollywoodu bila joj je zajamčena. Do svog četvrtog razreda osnovne škole Judith je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje.

Upravo zahvaljujući njezinoj zaradi obitelj je uspjela kupiti kuću u Los Angelesu, no iza kulisa sretne obitelji krila se drugačija slika. Njezini su roditelji u jednom trenutku shvatili da je Judith preniska za svoju dob te su joj počeli davati hormone kako bi izrasla.

Kako je Judithina karijera napredovala, njezin otac Jozsef bio je sve lošije. Bio je alkoholičar te je prijetio da će ubiti sebe i svoju obitelj. Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina je majka u jednom trenutku prijavila njezina oca zbog nasilja u obitelji.

Prijetnje nisu prestajale, a Jozsef je u nekoliko navrata govorio da će zapaliti kuću. Nastavilo se i fizičko nasilje, no nitko nije reagirao. Glumičina majka odvela je Judith dječjem psihologu kako bi joj pomogla zbog stresa s kojim se suočavala, a lokalni centar za socijalnu skrb ocijenio je kako nema razloga za brigu. Judith se s majkom preselila u stan, a samo nekoliko tjedana kasnije onamo je stigla policija.

U srpnju 1988. godine policija je izvijestila kako su pronašli troje mrtvih u jednom stanu.

Ispostavilo se da se radi o dječjoj zvijezdi, njezinoj majci i ocu. Nakon što je ubio kćer i suprugu, presudio je i sebi. Radi se o jednom od najbrutalnijih zločina u povijesti Hollywooda. Judith Barsi imala je tek 10 godina kada je ubijena.

Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug