Nisu se suzdržavali

Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Galerija

Diletta Leotta i Can Yaman smiljeni su u trenutku izmjenjivanja strasti na luksuznoj jahti na kojoj uživaju u Turskoj.

Najslavnija talijanska voditeljica i reporterka Diletta Leotta uživa u vrućem i strastvenom odmoru sa svojim dečkom, turskim glumcem Canom Yamanom u njegovoj rodnoj zemlji.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 3 Zanosna plavuša Pogledajte zašto svi pričaju o haljini u kojoj se Diletta Leotta pojavila na festivalu s najdužom tradicijom!

Tamošnji paparazzi uhvatili su ih na luksuznoj jahti u Bodrumu, a par se od vrućih poljubaca i izmjenjivanja strasti nije nimalo suzdržavao.

31-godišnji Can njihove prve zajedničke fotografije objavio je na društvenim mrežama početkom veljače ove godine i tako pokrenuo glasine da su zajedno.

Turski miljenik žena, kako su pisali talijanski mediji, došao je u Italiju zbog snimanja reklame za tjesteninu i snimanja serije "Sandokan", a bili su uvjereni da su fotografije glumca i voditeljice samo dobar marketinški trik, a ne dokaz nove ljubavi. No čini se da su se ipak prevarili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Inače, voditeljicu su ranije povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle je godine prekinula vezu boksačem s Scardinom Danieleom Torettom.

Diletta slovi kao omiljena televizijska voditeljica u svojoj zemlji, ali i izvan njezinih granica, a uz to nekoliko posljednjih godina nosi i titulu jedne od najljepših u svojoj branši.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Nina Badrić - 5 Celebrity Nina iz dana u dan pokazuje rezultate svog novog režima, a kombinacija korzeta i blještavog odijela pristaje joj kao salivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene