Osvojen je imunitet

Dok su neki opušteno uživali u hrani, drugi su se borili s nimalo lakim zadatkom, a pala je i direktna eliminacija!

Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef +0 Devetnaesta emisija showa MasterChef Galerija

Žiriju showa "MasterChef" i Vatrogascima više se svidjelo jelo koje je spravio crveni tim koji je za to bio i nagrađen.

Nakon što su velik dio krivnje za nedostatke timskog rada svalili na Franu Kekeza, plavi tim izgubio je brojem bodova od crvenog. Više su bodova za svoje jelo crveni, predvođeni Tihomirom Bježančevićem, dobili i od vatrogasaca i od žirija.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

''Imali ste predjelo s punoćom okusa, krepko'', pohvalio ih je Stjepan. Kao pobjednički tim slobodno vrijeme su proveli na team buildingu, kod Marina Medaka u Rougemarinu.

''Danas si pobjednik, sutra si gubitnik. Treba se nositi s tim'', rekla je Marija kada je saznala da je crveni tim osvojio manje bodova.

Ona je svoj imunitet dala Vanji.

''On je moj drugi sin i mislim da je zaslužio imunitet nakon svih turbulencija koje je imao. Mislim da nije pokazao što sve zna i ne želim da ispadne'', objasnila je Marija te je sama sebe poslala direktno u eliminacijski krug.

Nakon prve faze izazova koji je uključivao otkoštavanje pileta, žiri je kazao da je očekivao bolje rezultate. Borbu za imunitete nastavljaju Ivan, Zvijezdana i Frano, a ostali su se pridružili Vanji na galeriji. Za to vrijeme crveni tim je opušteno objedovao u Rougmarinu.

Na kraju je među plavima najbolji bio Frano i dobio je imunitet. Tko će spakirati kofere i završiti svoju MasterChef avanturu, doznajte u sljedećoj emisiji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene