Žiriju showa "MasterChef" i Vatrogascima više se svidjelo jelo koje je spravio crveni tim koji je za to bio i nagrađen.

Galerija Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef +3 Devetnaesta emisija showa MasterChef

Nakon što su velik dio krivnje za nedostatke timskog rada svalili na Franu Kekeza, plavi tim izgubio je brojem bodova od crvenog. Više su bodova za svoje jelo crveni, predvođeni Tihomirom Bježančevićem, dobili i od vatrogasaca i od žirija.

Vezani članci Robert Predrag Žmire Pojavljivanje lica koje pamtimo od prije 10 godina u Masterchefu Tomislava je skupo koštalo i morao se pozdraviti sa showom: "Svaki poraz nije poraz" Tomislav Marković - 4 Tomislavu je drago što ga prepoznaju na ulici, no priznaje što mu se nije svidjelo u MasterChefu: "Ponekad to ispadne malo grubo"

''Imali ste predjelo s punoćom okusa, krepko'', pohvalio ih je Stjepan. Kao pobjednički tim slobodno vrijeme su proveli na team buildingu, kod Marina Medaka u Rougemarinu.

''Danas si pobjednik, sutra si gubitnik. Treba se nositi s tim'', rekla je Marija kada je saznala da je crveni tim osvojio manje bodova.

Ona je svoj imunitet dala Vanji.

''On je moj drugi sin i mislim da je zaslužio imunitet nakon svih turbulencija koje je imao. Mislim da nije pokazao što sve zna i ne želim da ispadne'', objasnila je Marija te je sama sebe poslala direktno u eliminacijski krug.

Nakon prve faze izazova koji je uključivao otkoštavanje pileta, žiri je kazao da je očekivao bolje rezultate. Borbu za imunitete nastavljaju Ivan, Zvijezdana i Frano, a ostali su se pridružili Vanji na galeriji. Za to vrijeme crveni tim je opušteno objedovao u Rougmarinu.

Na kraju je među plavima najbolji bio Frano i dobio je imunitet. Tko će spakirati kofere i završiti svoju MasterChef avanturu, doznajte u sljedećoj emisiji.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju