Žiriju showa "MasterChef" i Vatrogascima više se svidjelo jelo koje je spravio crveni tim koji je za to bio i nagrađen.

Galerija Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef +3 Devetnaesta emisija showa MasterChef

Nakon što su velik dio krivnje za nedostatke timskog rada svalili na Franu Kekeza, plavi tim izgubio je brojem bodova od crvenog. Više su bodova za svoje jelo crveni, predvođeni Tihomirom Bježančevićem, dobili i od vatrogasaca i od žirija.

Vezani članci Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Nakon duela neki ne očekuju loše komentare žirija, vjeruju da su sve dobro organizirali, ali hoće li zaraditi imunitet? Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 Evo zašto su se morali probuditi usred noći i kome je san najviše nedostajao: "Obzirom na umor, zadovoljan sam"

''Imali ste predjelo s punoćom okusa, krepko'', pohvalio ih je Stjepan. Kao pobjednički tim slobodno vrijeme su proveli na team buildingu, kod Marina Medaka u Rougemarinu.

''Danas si pobjednik, sutra si gubitnik. Treba se nositi s tim'', rekla je Marija kada je saznala da je crveni tim osvojio manje bodova.

Ona je svoj imunitet dala Vanji.

''On je moj drugi sin i mislim da je zaslužio imunitet nakon svih turbulencija koje je imao. Mislim da nije pokazao što sve zna i ne želim da ispadne'', objasnila je Marija te je sama sebe poslala direktno u eliminacijski krug.

Nakon prve faze izazova koji je uključivao otkoštavanje pileta, žiri je kazao da je očekivao bolje rezultate. Borbu za imunitete nastavljaju Ivan, Zvijezdana i Frano, a ostali su se pridružili Vanji na galeriji. Za to vrijeme crveni tim je opušteno objedovao u Rougmarinu.

Na kraju je među plavima najbolji bio Frano i dobio je imunitet. Tko će spakirati kofere i završiti svoju MasterChef avanturu, doznajte u sljedećoj emisiji.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju