"Mamurluk" ove godine obilježava deset godina od prvog prikazivanja.

Galerija


Deset je godina prošlo odkad je prvi nastavak, sada već kultnog filma, "Mamurluk" stigao u kina. I to kao film čije prikazivanje nije dozvoljeno djeci mlađoj od 17 godina bez pratnje roditelja.

Vezani članci Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Nakon raspada duge veze slavni glumac izgleda iscrpljeno, ali barem uživa u dobrom društvu Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Kroz njegov su krevet prošle mnoge slavne ljepotice, ali on na neku foru nije dobio "titulu" ženskara

Komedija u kojoj su glavne uloge odigrali Bradley Cooper, Ed Helms i Zach Galifianakis postao je deseti po redu film s najvećom zaradom u 2009. godini, zaradivši na kino blagajnama čak 467 milijuna američkih dolara.

Uz to postao je drugi rangirani film u povijesti SAD-a sa zabranom prikazivanja djeci mlađoj od 17 godina i tako nadmašio film "Policajac s Beverly Hillsa" nakon 25 godina.

Mamurluk je osim kod publike, sjajno prošao i kod filmskih kritičara i struke pa je tako nagrađen "Zlatnim globusom" za najbolju komediju.

Nekad je bila zvijezda "Baywatcha", a danas se bori s viškom kilograma i neprepoznatljiva je

Ima 98 godina: Majka slavnog snagatora i glumca danas žali zbog plastičnih operacija kojima se podvrgavala

Ronaldovoj Georgini slomljeno srce: Zbog velikog gubitka vratila se u rodni Buenos Aires nakon šest godina