Paparazzi su snimili glumicu Denise Richards bez šminke na putu iz trgovine.

Galerija


Američka glumica i manekenka Denise Richards godinama je bila pri vrhu lista najljepših i najpoželjnijih žena svijeta, a danas priznaje niz zahvata kojima se podvgrla kako bi pokušala ostati lijepa i mlada.

Vezani članci Serija Sabrina, mala vještica - 3 Ova serija mnogima je obilježila odrastanje, saznajte kako izgledaju i gdje su danas ove glumačke zvijezde Film Jerry Maguire - 1 Šuškalo se da su par i divno su izgledali skupa, a kad su se proslavili iznenadili su javnost svojim promjenama

Denise danas ima 49 godina, a sada je nakon dugo vremena uhvaćena bez trunke šminke, čemu su trenutno sklone brojne zvijezde s obzirom na situaciju s pandemijom. Denise je sa sobom imala i zaštitnu masku, a u trenutku kada ju je skinula pokazala je umorno lice i teške podočnjake. 

Danas 49-godišnja Denise je u prošlosti, osim izgledom, pažnju javnosti i medija plijenila burnim brakom s glumcem Charlijem Sheenom, koji je potrajao od 2002. do 2006. godine.

Upoznali su se još davne 1991. godine na snimanju filma "Loaded Weapon", a zaručili su se deset godina kasnije. Zajedno su dobili dvije kćeri, a tijekom druge trudnoće Denise je prvi put odlučila napustiti Charlijea.

Kasnije se predomislila i odlučila dati njihovu braku drugu pansu, no samo godinu dana kasnije i službeno je zatražila razvod braka, a uz to je zatražila zabranu prilaska jer joj je prijetio smrću. Nekoliko godina su vodili rat putem medija, no 2012. godine odlučili su zaboraviti prošlost i izgladiti odnose.

Denise je novu sreću pronašla s glumcem Aaronom Phypersom, s kojim je danas u sretnom braku. Vjenčali su se 2019. godine na intimnoj ceremoniji u Malibuu u društvu najbližih prijatelja i obitelji.

Pamela Anderson pred oltar je stala čak šesti put, iznenadit će vas tko je odabranik njezina srca!

Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!