U svom svijetu

Kako jedna od najvećih zvijezda 90-ih izgleda bez šminke? Opušteno izdanje nekad obožavane ljepotice

Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) +0 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Galerija

Paparazzi su snimili glumicu Denise Richards bez šminke na putu iz trgovine.

Američka glumica i manekenka Denise Richards godinama je bila pri vrhu lista najljepših i najpoželjnijih žena svijeta, a danas priznaje niz zahvata kojima se podvgrla kako bi pokušala ostati lijepa i mlada.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Denise danas ima 49 godina, a sada je nakon dugo vremena uhvaćena bez trunke šminke, čemu su trenutno sklone brojne zvijezde s obzirom na situaciju s pandemijom. Denise je sa sobom imala i zaštitnu masku, a u trenutku kada ju je skinula pokazala je umorno lice i teške podočnjake. 

Danas 49-godišnja Denise je u prošlosti, osim izgledom, pažnju javnosti i medija plijenila burnim brakom s glumcem Charlijem Sheenom, koji je potrajao od 2002. do 2006. godine.

Upoznali su se još davne 1991. godine na snimanju filma "Loaded Weapon", a zaručili su se deset godina kasnije. Zajedno su dobili dvije kćeri, a tijekom druge trudnoće Denise je prvi put odlučila napustiti Charlijea.

Kasnije se predomislila i odlučila dati njihovu braku drugu pansu, no samo godinu dana kasnije i službeno je zatražila razvod braka, a uz to je zatražila zabranu prilaska jer joj je prijetio smrću. Nekoliko godina su vodili rat putem medija, no 2012. godine odlučili su zaboraviti prošlost i izgladiti odnose.

Denise je novu sreću pronašla s glumcem Aaronom Phypersom, s kojim je danas u sretnom braku. Vjenčali su se 2019. godine na intimnoj ceremoniji u Malibuu u društvu najbližih prijatelja i obitelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Getty) Pamela Anderson (Foto: AFP) +0 Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Celebrity Pamela Anderson pred oltar je stala čak šesti put, iznenadit će vas tko je odabranik njezina srca!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene