bila je prava ljepotica

Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu

Davorka Ručević Kasandra Davorka Ručević Kasandra Siniša Hančić/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 2 +0 In Magazin: Kasandra - 7 Galerija

Davorka Ručević Kasandra preminula je u prosincu prošle godine, a sada su se pojavile fotografije s njezina nastupa u Samoboru iz 1991. godine.

Smrt hrvatske dance-zvijezde 90-ih Davorke Ručević Kasandre šokirala je domaću javnost u prosincu prošle godine.

Pogledaj i ovo showbuzz kroz suze ispričala Oglasila se Kasandrina majka: "Čekam je svako jutro, nadam se da će se nasmijati, no ona ne dolazi..."

Kasandra je preminula u 55. godini, a prije toga se 13 godina skrivala od javnosti.

Sada su se pojavile njezine fotografije s nastupa na biciklijadi u Samoboru u svibnju 1991. godine, kada se tek probijala na scenu.

Već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda, a zbog prirodne ljepote i osebujnog stila nitko nije skretao pogled s nje tijekom nastupa. Osim Kasandre, okupljene su zabavljali i Severina, Ivana Banfić, Mladen Burnać, Toni Cetinski i Tajči, a svi su tada još bili na svojim glazbenim počecima.

Kasandra je kasnije izbacila hitove "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin' " i "Sladoled"zbog kojih je stekla titulu kraljice hrvatske dance-scene.

Nakon velikog uspjeha povukla se sa scene, a kasnije se saznalo da je pjevačica bolovala od endometrioze, zbog čega nije mogla nastaviti karijeru. Daleko od očiju javnosti Kasandra je živjela mirnim životom, a prije nekoliko godina je sama otkrila kako je imala izvanmaterničnu trudnoću te je izgubila voljenog muškarca.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović +14 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +4 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene