Baš im ništa ne fali!

Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Victoria Beckham/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 Lopud Lopud Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj David i Victoria Beckham - 6 +7 David i Victoria Beckham - 5 Galerija

David i Victoria Beckham odmaraju se u luksuznom kompleksu na Lopudu koji je nekada služio kao franjevački samostan.

David i Victoria Beckham ove su godine odlučili posjetiti i Lijepu Našu, točnije Lopud, na kojem borave u luksuznom kompleksu, ispred kojeg se, prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, nalaze i pripadnici njihova osiguranja kako bi im odmor protekao neometano i u miru.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Luksuzni kompleks u kojem boravi slavni par smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Cijena najma po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

"Doživite najistaknutiju ekskluzivnu nekretninu u Hrvatskoj. Pronađite mir i tišinu u ovom samostanu iz 15. stoljeća na malenom otoku Lopudu", stoji u opisu njihova profila na Instagramu, koji je prepun fotografija koje oduzimaju dah već na prvi pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lopud1483 (@lopud.1483)

Boravkom u Lijepoj Našoj Beckhamovi su se pohvalili i na društvenim mrežama, a u priči na Instagramu objavili su fotografiju s proslave rođendana njihove kćeri Harper Seven.

"Sretan rođendan, Harper!!" piše uz fotografiju snimljenu u jednom od restorana.

Prije Lopuda uživali su u Veneciji, u kojoj su ih paparazzi snimili tijekom vožnje gondolom. Na fotografijama par izgleda zaljubljenije i sretnije no ikad, no u braku im nisu uvijek cvjetale ruže.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 5 +10 David i Victoria Beckham - 4 Celebrity Beckhamovi stigli na odmor u Lijepu Našu! Uživaju i slave u luksuznom kompleksu, a za sve imaju samo jednu molbu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 +23 Iva Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli objavila selfie s Tomom Cruiseom, sjedili su jedno pored drugog na Wimbledonu: ''Bilo je lijepo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene