Vrijeme za promjenu

Svjetski mediji raspisali se o zanimljivu detalju na Davidu Beckhamu, prije Hrvatske je to uspješno skrivao!

David Beckham David Beckham Grgo Jelavic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 David Beckham David Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham +22 David i Victoria Beckham - 4 Galerija

David Beckham je prije dolaska u Hrvatsku ošišao dužu kosu, a čini se i da je odlučio zadržati njenu prirodnu boju.

David Beckham ovih dana odmara s obitelji u Hrvatskoj, točnije na otoku Lopudu o čemu su se raspisali i strani mediji, a mnogi su primijetili i jedan zanimljivi detalj koji je umirovljeni nogometaš dosad uspješno prikrivao.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham "Puse iz Hrvatske!" Victoria Beckham objavila niz videa s naše obale, provodi se nezaboravno, a pala je i pokoja čašica previše!

Naime, 47-godišnji David na odmoru se u potpunosti opustio, a britanski su se mediji raspisali o njegovoj prirodnoj, prosjedoj boji kose s kojom je snimljen. Prema pisanju The Mirrora Davidova kosa sada je puno svjetlije boje od tamnih pramenova koje je pokazao u Wimbledonu samo tjedan dana ranije, a koje je, čini se, odlučio ošišati.

Obitelj Beckham je za odmor u Lijepoj Našoj odabrala luksuzni resort na otoku Lopudu, u kojem cijena najma po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Luksuzni kompleks u kojem boravi slavni par smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Beckhami će tako za odmor u Hrvatskoj izdvojiti pozamašnu svotu, a ne sumnjamo kako će njihovo ljetovanje itekako doprinijeti razvoju našeg turizma i samog resorta u kojem noće. Tome će zasigurno pridonijeti i fotografija s naše obale koju je Victorija podijelila na svom profilu na Instagramu

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +22 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Celebrity Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene