pravi je sretnik

Rijetki se mogu pohvaliti uspjehom poput ovog frajera, čak je i manekenku s kojom je 20 godina osvojio na zanimljiv način

Foo Fighters (FOTO: PR) Foo Fighters (FOTO: PR) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Foo Fighters (FOTO: PR) Galerija

Dave Grohl je osvojio čitav svijet bendovima Nirvana i Foo Fighters, a ovaj strastveni glazbenik već godinama svoj privatni život vješto drži daleko od tabloida.

Glazbenik Dave Grohl je zahvaljujući svom talentu ušao već u legendu obzirom na uspjeh bendova Nirvana i Foo Fighters, a jedan od najboljih bubnjara svih vremena imao je nevjerojatni glazbeni put.

Pogledaj i ovo showbuzz Poseban par Rijetko koja ljubavna priča nalik je njihovoj: Bivšu manekenku upoznao je u baru, napio se da bi joj prišao

Detalje svog života Grohl je opisao u autobiografiji "Pripovjedač" koju je napisao tijekom pandemije koronavirusa, a otkrio je točno kako je počeo svirati te što je to značilo za njegovu obitelj, ali i čitav njegov život. Glazbenika, koji inače ovih dana slavi 53. rođendan, odgojila je samohrana majka, a njegov se život potpuno promijenio kada je počeo svirati u grupi Scream. Odustao je od srednje škole uz podršku svoje majke te ju nikada nije završio, no ostvario je sve svoje snove. "Mama mi je rekla da mi je bolje da sam dobar u tome što radim. Nadam se da je nisam razočarao", napisao je Grohl u memoarima.

S prvim bendom je proputovao čitav SAD, da bi na kraju završio u bendu Nirvana te postigao planeratni uspjeh. U knjizi, koja je inače prevedena na hrvatski i objavljena u nakladi Rockmarka, opisao je detalje svog prijateljstva s Kurtom Cobainom, ali i što je njegova smrt značila za njegovu karijeru.

Otkako je pokrenuo Foo Fighters osvojio je publiku sa svih strana svijeta, a upravo u svojim memoarima opisao je svoju stranu gledišta. Skupa sa suprugom Jordyn Bloom već godinama odgaja i njihove tri kćeri, a okorjeli roker zapravo je brižan otac kojem je obitelj uvijek na prvome mjestu.

Suprugu Jordyn upoznao je 2001. godine u jednom baru u zapadnom Hollywoodu, a ispričao je kako je to bila ljubav na prvi pogled. Bio je jako sramežljiv te nije imao hrabrosti prići joj, no odlučio se napiti kako bi se opustio. Par je bio u vezi dvije godine prije nego što su se vjenčali u kolovozu 2003., a zajedno su dobili tri kćeri. Prvu kćer Violet Maye dobili su 2006., Harper Willow na svijet je došla 2009., a Opheliju Saint dobili su 2014. godine.

Jordyn je inače bivša manekenka, a s tek 17 godina krasila je brojne naslovnice časopisa. Nakon nekoliko godina je odustala od te karijere te se zaposlila kao producentica na MTV-u. Upravo ona režirala je nekoliko dokumentaraca Foo Fightersa, no čitav njihov brak pokušava ostati što dalje od kamera. Čak nema niti jedan profil na društvenim mrežama, a Grohl također minimalno dijeli detalje iz svog privatnog života.

Grohl je u knjizi ispričao i kako je pravi sretnik jer njegova obitelj s njim može ići na turneje, a otkrio je i kako je bilo nastupiti u Bijeloj kući, koga je od svojih glazbenih idola sve upoznao te je još jednom oduševio obožavatelje svojom jednostavnošću. Surađivao je s legendarnim kolegama kao što su Paul McCartney i Joan Jett, a način na koji je opisao njihove susrete s njegovom obitelji zvuči kao scenarij filma.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) +5 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Celebrity Serijska zavodnica nogometaša u izazovnom izdanju pokazala čime se sada bavi, spremno je odgovorila i na napise o krizi u braku

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar +15 In Magazin: Nina Martina Korbar inMagazin Iznenadno povlačenje sa Supertalenta ju je iznenadilo, no unatoč tome sprema nešto čime će pokoriti scenu: ''Znala sam da je pravi trenutak!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene