popularna je i na Instagramu

Ljepoticu bosanskih korijena koja ljubi dansku nogometnu zvijezdu uspoređuju sa slavnom manekenkom, a prava je atrakcija i na Euru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Laila Hasanović na Europskom nogometnom prvenstvu bodri svojeg dečka Jonasa Oldera Winda koji igra za Dansku, a kamere su je već nekoliko puta uhvatile na tribini.

Manekenka i influencerica bosanskohercegovačkog podrijetla s adresom u Kopenhagenu, 21-godišnja Laila Hasanović, već nekoliko godina u vezi je s nogometnim reprezentativcem Danske Jonasom Olderom Windom (22).

Iako je rođena u Danskoj, ponosi svojim korijenima i svake godine posjećuje Bosnu i Hercegovinu gdje ima obitelj i prijatelje, piše Dnevni avaz.

Hasanović je svojem dragom najveća podrška na Europskom prvenstvu i zdušno ga je bodrila na dosadašnjim utakmicama, a zbog njezina izgleda, već su je nekoliko puta na tribini snimile i kamere tijekom prijenosa uživo.

Laila je prava zvijezda i na Instagramu gdje ima gotovo 90 tisuća sljedbenika, a u Danskoj se proslavila i kada je 2019. godine završila u finalu nacionalnog izbora za Miss. Ima i svoj kanal na YouTubeu na kojem uglavnom objavljuje videa u kojima se šminka.

Lijepa manekenka radi za nekoliko brendova kupaćih kostima i na društvenim mrežama redovito dijeli svoje atraktivne fotografije s modnih snimanja, a pratitelji je često uspoređuju s njezinom puno slavnijom kolegicom Carom Delevigne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laila Hasanovic (@lailahasanovic)

A nakon što se Danska plasirala četvrtfinale Eura, o lijepo djevojci njihove nogometne zvijezde raspisali su se i brojni strani mediji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene