teško mu to pada

Mnoge su pokušale osvojiti njegovo srce nakon strašnog gubitka s kojim se suočio, a on odbija poslušati jedan dragocjeni savjet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damian Lewis prvi je put javno progovorio o Helen McCrory nakon njezine smrti, od čega se još oporavlja.

Britanski glumac Damian Lewis odao je počast svojoj pokojnoj supruzi, glumici Helen McCrory i prvi put progovorio o teškom gubitku nakon što je ona prije devet mjeseci preminula od posljedica raka dojke.

Zvijezda filmova o Harryju Potteru i serije "Peaky Blinders" preminula je u dobi od 52 godine, a Damian je u sklopu Noći poezije u Narodnom kazalištu javno progovorio o njoj.

U tome su mu se pridružili i 15-godišnja kći Manon i 14-godišnji sin Gulliver, a glumac je konačno uspio ostati priseban dok je pričao o svojoj savršenoj Heleni, s kojom je u braku bio od 2007. godine, prije nego što je predao riječ njezinim prijateljima.

"Ova večer je posvećena njoj i to je savršeno jer Helen je voljela Narodno kazalište. Jedna osoba čija grmljavina apsolutno nikada nije mogla biti utišana bila je Helen McCrory", izjavio je Damian.

Dva dana nakon njezine smrti Damian je na društvenim mrežama napisao dirljivu objavu posvećenu njezinoj neustrašivosti, duhovitosti, znatiželji, talentu i ljepoti, rekavši da nikada nije poznavao nekoga tko bi mogao toliko uživati ​​u životu kao ona. Dodao je i da je prerano napustila njihovu prekrasnu djecu, ali da su ona bila spremna prihvatiti da je to život.

Glumac se u javnosti nakon njezine smrti gotovo i nije pojavljivao, a njegove su rijetke fotografije malo koga ostavljale ravnodušnim. Tako je bio snimljen na plaži Polzeath u Cornwallu, a društvo su mu pravila djeca, iako su počele kružiti glasine kako dobiva sve više pažnje ženskih prijateljica i kolegica, a koju zapravo on sam ne priželjkuje.

Prema pisanju Daily Maila, Helen mu je prije smrti rekla da mora krenuti dalje i da ima puno djevojaka za njega, ali on odbija poslušati njezin savjet i njegov je bliski prijatelj potvrdio kako je odbio sve žene koje su mu ponudile rame za plakanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene