Dvije kraljice!

Dalibor Petko podijelio fotku svoje majke i Konstrakte pa se dobro našalio na njihov račun!

Dalibor Petko Dalibor Petko Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko Dalibor Petko Dalibor Petko Dalibor Petko i Ivana Mišerić osma emisija TLZP - 5 Andrea Šušnjara, Dalibor Petko i Ivana Kovač Dalibor Petko osma emisija TLZP - 1 Dalibor Petko osma emisija TLZP - 2 Dalibor Petko osma emisija TLZP - 3 Dalibor Petko osma emisija TLZP - 4 TLZP: Dalibor Petko i Ivana Mišerić kao Madonna i Maluma +9 TLZP: Dalibor Petko kao Sakis Rouvas Galerija

Dalibor Petko objavio je niz fotografija na kojima su se on i njegova majka Katica slikali sa Konstraktom i Mijom Dimšić.

oditelj Dalibor Petko na svom Instagram profilu objavio je fotografiju svoje majke Katice i pjevačice Konstrakte.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

U nizu fotki nalazile su se još i jedna na kojoj je Katica pozirala s pjevačicom Mijom Dimšić, te zajednički selfije Petka, Konstrakte i majke Katice.

"I tako su se dvije Konstrakte konačno upoznale", napisao je ispod posta na kojem poziraju njegova mama i Konstrakta zagrljene s osmijehom na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Predobro, gospođa Katica je toliko simpa osoba", "Predivno, teta Katica je top", "Dvije umjetnice", "Bravo za mamu Katicu", "Joj kraljica Mama i kraljica Konstrakta", pisali su pratitelji.

Naime, fotografija je snimljena u Zaprešiću gdje je Konstrakta u Novim Dvorima držala koncert, a u publici je bila i Mia Dimšić.

Konstrakta je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, dok je Mia predstavljala Hrvatsku. 

Da su se veselo zabavljali na Konstraktine pjesme dokazuju i Petkovi storiji na kojima Mia, on i majka Katica plešu i pjevaju.

Prijestimo se, voditelj u zadnje vrijeme jako drži do svog izgleda pa je sklon promjenama boje kose, ali i gubitku kilograma pa se tako prošle godine pohvalio kako je izgubio 15 kilograma, ali je najavio da tu ne namjerava stati.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +27 Nives Celzijus Celebrity Raskošne grudi Nives Celzijus jedva su stale u pripijeni topić, a ona je sve začinila provokativnim pitanjem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene