Svaka čast

Naš glazbenik ostvario novu suradnju sa svjetskim zvijezdama, ubrzo mu se javio i član obitelji Beckham

Saša Maček Saša Maček Mario Dragičević/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Maček +0 Saša Maček Galerija

Saša Maček snimio je cover s Conorom Ballom i Andie Case, a njihov se video jako svidio mladom Cruzu Beckhamu koji pokazuje sve veću ljubav prema glazbi te bi vrlo skoro mogao krenuti stopama svoje mame Victorije Beckham.

Varaždinski glazbenik i bubnjar Saša Maček jedan je od malobrojnih Hrvata s uspješnom inozemnom karijerom, koju je između ostalog ostvario s popularnim američkim bendom Cheat Codes, a on ni u ovo doba pandemije koronavirusa nije odustao od onog što najviše voli, a to je glazba i njezino stvaranje.

Pogledaj i ovo Cruz Beckham "Nerealno!" Beckhamov sin na Lopudu uz predivan zalazak sunca zasvirao legendarni hit, pogledajte video koji oduzima dah!

Saša je tako ovih dana objavio cover pjesme Machina Guna Kellyja "Forget You Too" i to u suradnji s Conorom Ballom iz britanskog benda The Vamps, a pridružila im se i poznata američka YouTube umjetnica Andie Case.

"Sjajno sam se zabavio radeći sa svojim prijateljima i super talentiranim glazbenicima Connorom Ballom i Andie Case", napisao je Saša na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASA (@sasamacek_)

Odmah nakon objavljivanja cover je izazvao lavinu reakciju njihovih obožavatelja na društvenim mrežama, a u komentarima i pohvalama našle su se i one nekih zvjezdanih imena kao što je Cruz Beckham, sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i bivše spajsice Victorije.  On i sam pokazuje sve veću ljubav prema glazbi, a koliko je oduševljen Sašinim radom pokazuje njegov komentar u kojem mu je ostavio emotikone gorućih plamena koji se ističu među ostalima komentarima, a na kojemu mu je uvijek skromni Saša i zahvalio. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene