Baš uživaju!

Pogledajte kako izgleda večera Ronalda i Georgine na njihovoj luksuznoj jahti od pet i pol milijuna funti

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +7 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Cristiano Ronaldo podijelio je na Instagram storiju sa svojim pratiteljima opuštajuću večernju atmosferu s Georginom na luksuznoj jahti.

Nogometaš Cristiano Ronaldo sa zaručnicom Georginom Rodriguez i svojom djecom trenutačno plovi Mediteranom, a sada se nalaze na Majorci.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ronaldo je na svom Instagram storiju podijelio kako izgleda njihova opuštajuća večera na jahti koja je koštala čak 5 i pol milijuna funti.

Na snimci je prikazana jahta koja sadrži pet luksuznih kabina, ali i tri člana posade koji vjerno putuju sa nogometašem i njegovom obitelji.

Također, ovo plovilo sadrži i ležaljke za sunčanje, ali i sobni bicikl tako da se par u potpunosti može opustiti i maksimalno uživati.

Georgina je za ovu priliku odjenula usku plavo zelenu haljinicu ispod koje je nosila zeleni badić, dok je Cristiano imao crnu elegantnu košulju s detaljima i kratke hlačice.

Za stolom su im se također pridružila i djeca.

Podsjetimo, par je u travnju ove godine dobio djevojčicu koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina. Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Maja pobrala komplimente u haljini otvorenih leđa, neki su je usporedili s jednom našom voditeljicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene