''Ma bio je treći na trending listi!''

Članovi žirija otkrili koju bi transformaciju voljeli vidjeti na bini omiljenog showa, Nives i Indira odmah su spremno odgovorile!

Nives Celzijus Nives Celzijus DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec Indira Levak Indira Levak Nives Celzijus Nives Celzijus Igor Mešin Igor Mešin Žiri TLZP-a Žiri TLZP-a +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 3 Galerija

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić natječu se u novoj sezoni showa TLZP, a članovi žirija otkrili su nam koga bi ovaj put voljeli vidjeti na pozornici.

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će se naći u ulozi žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nas je zanimalo koji bi oni glazbeni broj voljeli vidjeti na pozornici najomiljenijeg showa.

"Bit ću malo subjektivna pa reći neku svoju pjesmu. Recimo, mislim da bi bilo jako zanimljivo vidjeti "Bjondinu". To još nismo imali prilike gledati u TLZP-u", priznala je Nives Celzijus, a sebe na pozornici voli vidjeti i Indira.

"Koji bih spot voljela vidjeti na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato"? Pa sigurno ovu Indiru. Ta Indira je vječita, ona je non-stop prolazila pozornicom TLZP-a i moram priznati da mi je to bilo jako zanimljivo i bilo je jako puno smijeha. Evo, sada zadnje i nastup Marka Braića je bio treći na trending listi na YouTubeu, ljudi su se jako dobro zabavili što znači da sam ja jako dobar materijal za obradu", nasmijala se pjevačica.

Njihove kolege pak su bili nešto tajanstveniji.

"Ja vam ne mogu otkriti koju bih pjesmu volio vidjeti uprizorenu na pozornici TLZP-a, zato što sam ja čovjek koji voli sve vrste glazbe koje se dobro izvedu. Ja volim vidjeti dobru izvedbu, nije mi važno koje pjesme", zaključio je Goran Navojec.

"Mnoge bih volio čuti, ali recimo da ne smijem davati favorite", poručio je Igor Mešin.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele. Show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan +4 Frano Ridjan Celebrity Frano Ridjan otkrio sve o suradnji s kolegicom Majom Šuput: "Ona uvijek kuka i viče moje ime po setu"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Nives Celzijus - 1 Indira Levak i Nives Celzijus - 2 Indira Levak i Nives Celzijus - 3 Snimanje emisije TLZP - 1 +3 Snimanje emisije TLZP - 2 inMagazin Žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' spreman za najbolje od najboljih, a kakav je poslovni plan osmislila Indira?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene